Yenilikler
Anasayfa / Crystal Palace / Stoke City Crystal Palace İddaa Tahmini 5.5.2018

Stoke City Crystal Palace İddaa Tahmini 5.5.2018

İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Premier Lig’de üst üste 12 haftadır galibiyete hasret olan Stoke City evinde, Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek.

Stoke CityCrystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Stoke City kazanır 2.20, beraberlik 2.90, Crystal Palace kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Stoke City Kazanmak Zorunda

İngiltere Premier Lig’de haftalardır galibiyete hasret olan Stoke City’nin kümede kalma umutları günden güne eriyor. Geçtiğimiz hafta Liverpool deplasmanından 1 puan ile dönerek sürpriz bir sonuca imza attılar ama Premier Lig’de üst üste 12 haftadır galibiyet alamayan Stoke City’nin kalan 2 maçını kazanıp Southampton ve Swansea City’nin mağlup olmasını beklemeleri gerekiyor. Son 3 maçta 3 beraberlik alan Stoke City’de bugün, Bruno Martins İndi ve Chupo Moting’in forma giymeleri beklenmiyor.

Crystal Palace’a 1 Puan Yetiyor

Crystal Palace’da bu sezon kümede kalma savaşı veren takımlardan biriydi. Ancak bugün karşılaşacakları Stoke City’e oranla çok daha rahat bir konumdalar. Bugün Stoke City deplasmanından 1 puan alırlarsa kümede kalmayı garantileyecekler. Geçtiğimiz hafta Leicester City karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyet ile yenilmezlik serisini 4 maça çıkardılar. Stoke City karşısında Puncheon ve Bakary Sako’nun sakatlıkları bulunuyor.

İddaa Tahmini

Crystal Palace’a bugün alacakları 1 puan Premier Lig’de kalmaları için yeterli olacak. Yüksek skorlu bir maç beklemiyorum. İlk tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT / 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 ALT / 1.92

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir