Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (7) 28.04.2018

Günün İddaa Kuponu (7) 28.04.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

28 Nisan Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Espanyol – Las Palmas: MS 1 / 1.25 (iddaa) – 1.42 (bets10) = Geçtiğimiz hafta Girona gibi zorlu bir deplasmandan 2-0’lık galibiyetle dönen Espanyol, sürpriz bir galibiyet aldı. Özellikle Sergi Darder ve Gerard Moreno’nun üstün oyunuyla galibiyete ulaşan Espanyol, La Liga’da 5 maçlık aranın ardından galibiyetle tanıştı. Bugün Las Palmas karşısında Pablo Piatti ve Diego Lopez, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Las Palmas ise bu sezon kötü gidişatın faturasını küme düşerek ödedi. Geçtiğimiz hafta Alaves karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetle birlikte ligin bitimine 4 hafta kala küme düşmeleri kesinleşti. Malaga ile beraber önümüzdeki sezon İspanya 2. Ligi’nde mücadele edecekler. Espanyol deplasmanında Sergi Samper ve Momo’nun sakatlıkları bulunuyor. Espanyol maçın net favorisi. Espanyol’un küme düşmesi kesinleşen Las Palmas karşısında rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

Burnley – Brighton: MS 1 / 1.90 (iddaa) – 2.25 (bets10) = Burnley, son 2 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte ilk 6 şansını zora soktu. Üstelik Arsenal’ın geçen hafta kazanmasıyla birlikte aradaki puan farkı tekrar 4’ yükseldi. Üstelik Arsenal’ın bir maçının da eksik olduğunubelirtelim. Chelsea’ye 2-1 kaybeden ve geçtiğimiz hafta ise Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Burnley’de bugün Steven Defour ve Robert Brady’nin sakatlıkları devam ediyor. Brighton ise Premier Lig’de son haftalarda galibiyeti unuttu diyebiliriz. Son 5 maçta galibiyet alamayan Chris Hughton’un öğrencileri PremierLig’de 36 puan ile 13. Sırada yer alıyor. Küme düşme hattında yer alan Southampton ile aralarında 7 puanlık fark var. Özellikle bu sezon deplasmanda vasatı aşamıyorlar. Burnley deplasmanında Davy Pröpper’in kart cezası devam ediyor. Jiri Skalak ise kadroda yok. Burnley maçın net favorisi. Konuk ekip Brighton’un bu sezon Premier Lig’in en zayıf deplasman takımlarından biri. İç sahada Burnley galibiyete ulaşır.

Kasımpaşa – Fenerbahçe: MS 2 / 1.35 (iddaa) – 1.42 (bets10) = Kasımpaşa geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyetle birlikte Kasımpaşa’nın 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Özellikle maçın 2. Yarısında daha etkili oynayan taraf Kasımpaşa olmasına rağmen Konyaspor savunmasını bir türlü açamayan Kemal Özdeş’in öğrencileri Süper Lig’de topladığı 40 puan ile 9. Sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise Süper Lig’de yakaladığı galibiyet serisine geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında da devam etti Kadıköy’de Antalyaspor’u 4-1 ile geçen Sarı Lacivertliler, lider Galatasaray’ın takibini sürdürüyor. Bu hafta Galatasaray ve Beşiktaş’ın birbiriyle karşılaşacağını düşündüğümüzde Fenerbahçe’nin kesinlikle kazanması gereken bir maç. Fenerbahçe’nin hata yapacağını düşünmüyorum. Kasımpaşa deplasmanında zor da olsa kazanarak rakiplerinin puan kaybını beklerler.

Toplam İddaa Oranı: 3.20

Toplam Bets10 Oranı: 4.53

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir