Yenilikler
Anasayfa / Everton / Everton Newcastle United İddaa Tahmini 23.4.2018

Everton Newcastle United İddaa Tahmini 23.4.2018

İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Premier Lig’de pazartesi günü tek maç oynanacak. Everton ile Newcastle United, Godison Park’ta kozlarını paylaşacak.

EvertonNewcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Everton kazanır 1.90, beraberlik 3.00, Newcastle United kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Everton Rahat Konumda

Everton, son haftalarda kazanmakta güçlük çekiyor. Geçtiğimiz hafta Swansea City deplasmanında ö e geçtikleri maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Sam Allardayce’nin öğrencileri, Premier Lig’de üst üste 3 haftadır puan kaybı yaşıyor. Topladıkları 42 puan ile 9. Sırada yer alan Everton’da bugün Holgate ve Mangala kadroda yok. İzlandalı oyuncu Sigurdsson’un durumu ise belirsiz.

Newcastle United Rahatladı

Newcastle United ise düşme potasından bir anda kurtulup kendine orta sıralarda yer buldu. Son haftalarda aldıkları sürpriz sonuçlarla beraber Premier Lig’de 10. Sıraya kadar yükseldiler. Rafa Benitez ve öğrencileri böylelikle büyük bir ölçüde ligde kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta Arsenal karşısında alınan 2-1’lik galibiyet ile üst üste 4. Galibiyetini alan Newcastle United’ta bütün sezon suskun olan Ayoze Perez, son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlıyor. Bugün Everton deplasmanında Christian Atsu’nun sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

Newcastle United son haftaların formda takımlarından. Özellikle 3. Bölgede etkililer. Everton deplasmanında skor üreteceklerini düşünüyorum. Godison Park’ta karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.55

Bets10 Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.93

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir