Yenilikler
Anasayfa / Atletico Madrid / Tottenham Atletico Madrid Hazırlık Maçı Yorumu İddaa Tahmini (29.07.16)

Tottenham Atletico Madrid Hazırlık Maçı Yorumu İddaa Tahmini (29.07.16)

D Smart 77. kanal üzerinden 29 Temmuz günü saat 13.05’te naklen ekranlara gelecek maçta Tottenham ile Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Maçtaki iddaa oranları İspanyol temsilcisinden yana. Atletico Madrid’in bu maçtaki oranı 1.85 iken Tottenham’a verilen oran 3.00. Beraberlik için belirlenen barem ise 3.10 şeklinde.

Tottenham bu gruptaki ikinci maçına çıkacak. Geçtiğimiz gün Juventus karşısında 2-1 mağlup oldu. Grupta Juventus bir maç fazlasıyla lider durumunda. Atletico Madrid ise ilk defa Uluslararası Şampiyonlar ligi turnuvadında sahne alıyor. Baptistao, Gomez, Martinez gibi oyuncular takımdan ayrıldı. Bu sene takıma Gaitan ve Jota gibi isimler katıldı. Aynı zamanda kiralık oynayan birçok oyuncu geri döndü. Atletico Madrid son üç seneye spanya’da damga vuran takım oldu. İspanya La Liga şampiyonluğunu tadan ve aynı zamanda Şampiyonlar ligi’nde iki defa finale çıkma başarısı gösteren Atletico‘ya gerçekten şapka çıkarmak gerekiyor. Bütün bu başarıya rağmen bu sene ligde şampiyon olma ihtimaline 9.00 oran verilmiş.

Tottenham Atletico Madrid‘in başardığını kendi ülkesinden başaramadı. Fakat buna geçen sene epeyce yaklaştı diyebiliriz. Leicester City ile son haftalara kadar müthiş bir liderlik mücadelesi verdiler. Hollandalı Jansen’i ve Arjantinli Fazio‘yu takıma dahil ettiler. Bütçe sıkıntısı çkemeyen bir ekip ve bu süreçte birkaç transfer hamlesi daha gelebilir.

Uluslararası Şampiyonlar ligi maçları genelde Üst ya da KG Var seçeneklerine müsait maçlar. Bunu şu ana kadar oynanan birçok maçta gördük. Fakat bir maçta eğer Atletico Madrid’in adı varsa o maça KG Var oynamak pek ikna edici gelmiyor bana. Tottenham 2 maç üst üste kaybetmek istemeyecektir, bu anlamda bir direnç koyabilirler. Ben ilk yarı 0 ve 2-3 gol seçeneklerine yönelmeyi tercih ediyorum.

 

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir