Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (4) 22.4.2018

Günün İddaa Kuponu (4) 22.4.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Beşiktaş – Yeni Malatyaspor: 2.5 ÜST / 1.35 (iddaa) – 1.50 (bets10) = Beşiktaş, hafta içi olaylı derbinin ardından Süper Lig’e dönüyor. Fenerbahçe karşısında kırmızı kart gören Pepe, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0’lık galibiyetle şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, bugünde maçın favorisi. Yeni Malatyaspor karşısında teknik direktör Şenol Güneş’in takımının başında olması bekleniyor. Yeni Malatyaspor’da ise işler yolunda değil. Geçtiğimiz günlerde futbolcular maaşlarını alamadıkları için antrenmana çıkmama kararı almıştı. Erol Bulut’un ekibi Süper Lig’de rahat bir konumda fakat son 5 maçta alınan sonuçlar oldukça kötü. Son 5 haftada tek galibiyetlerini küme düşme hattında yer alan Gençlerbirliği’ne karşı aldılar. Beşiktaş’tan rahat bir galibiyet bekliyorum. Siyah Beyazlılar maçı tek başına üste taşır.

Atletico Madrid – Real Betis: MS 1/ 1.40 (iddaa) – 1.63 (bets10) = Atletico Madrid, La Liga’da son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte 2.’lik şansını tehlikeye soktu. Hafta içi Real Sociedad karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetle birlikte son 3 maçta 4. Puan kaybını yaşadılar. Bugün Real Betis karşısında mutlaka kazanmak zorundalar. Real Betis maçı öncesinde Diego Costa’nın durumu belirsiz. Felipe Luis ise sakatlığı sebebiyle kadroda yok. Real Betis ise galibiyet serisine kaldığı yerden devam ediyor. Hafta içi Las Palmas’ı Junior Firpo’nun uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup edip La Liga’da üst üste 6. Galibiyetini aldı. Quique Setien’in öğrencileri bu sezon Avrupa Ligi’ne büyük ölçüde katılacak gibi duruyor. 6. Sıradaki Villarreal ile aralarında 4 puanlık fark var. Atletico Madrid karşısında golcü Sergi Leon’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Kaleci Adan ise sakat. Atletico Madrid’in kötü gidişata dur demesini bekliyorum. Real Betis’i Wanda Metropolitano’da mağlup ederler.

Malaga – Real Sociedad: MS 2 / 1.50 (iddaa) – 1.77 (bets10) = Malaga, geçtiğimiz hafta içi Levante deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından küme düşmesi kesinleşti. Bu sezon başından beri bir türlü istediği futbolu sergileyemeyen Malaga, La Liga’da sadece 17 puan toplayabildi. Real Sociedad maçı öncesinde Recio’nun durumu belirsiz. Juankar ve Juanpi’nin durumu belirsiz. Real Sociedad ise son haftalarda aldığı galibiyetler adından oldukça söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Atletico Madrid’i 3-0 ile geçerek son 3 maçını da kazanmayı başardı. Bugünde Malaga deplasmanında kazanmalarını bekliyorum. Malaga karşısında Agirretxe’nin durumu maç saatinde belli olacak. Xabier Prieto ise sakat. Real Sociedad’ın iyi formunu devam ettirip maçı kazanmasını bekliyorum. Avrupa Ligi’ne katılma şansları zor ama son haftaya kadar umutlarını devam ettireceklerdir.

Toplam İddaa Oranı: 2.83

Toplam Bets10 Oranı: 4,32

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Rıdvan Karlı

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir