Yenilikler
Anasayfa / Espanyol / Girona Espanyol İddaa Tahmini 22.4.2018

Girona Espanyol İddaa Tahmini 22.4.2018

İspanya La Liga İddaa Tahminleri
İspanya La Liga İddaa Tahminleri

İspanya La Liga’da günün ilk maçında Girona evinde Espanyol’u konuk edecek. Mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Girona ve Espanyol arasında oynanacak olan 144 kodlu karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Girona kazanır 1.70, beraberlik 3.00, Espanyol kazanır 3.60.

Girona Sonunda Kazandı

Geçtiğimiz hafta içi Alaves deplasmanına konuk olan Girona, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılarak derin bir nefes aldı. La Liga’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Pablo Machin’in öğrencileri Alaves karşısında aldığı galibiyetle puanını 47’ye yülseltti ve Avrupa Ligi’ne katılabilme açısından umutlarını korudu. Bugün Espanyol karşısında David Timor’un kart cezası bulunuyor. Savunmadan Jonas Ramalho’nun durumu ise belirsiz.

Espanyol 5 Haftadır Kazanamıyor

Espanyol ise son haftaların formsuz takımlarından biri. Ligin ilk yarısında topladıkları sürpriz puanlar olmasa şimdi Deportivo’nun yerinde olabilirlerdi. Son 5 haftada sadece 1 puan alabilen Flores’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta içi iç sahada Eibar’a 1-0 mağlup oldu. Girona karşısında Mario Hermoso’nun kart cezası bulunuyor. Pablo Piatti’nin ise sakat olduğunu belirtelim.

İddaa Tahmini

Girona maçın favorisi. Espanyol son 5 haftadır yokları oynuyor. İç saha ve seyirci acantajıyla Girona kazanmaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.70

Bets10 Oranı: MS 1 / 2.06

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir