Yenilikler

Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi Eleme Maçı Yorumu (27.07.16) İddaa Tahmini

Şampiyonlar ligi’nden uzunca süredir hem cezası hem de ön eleme turlarındaki şanssızlıklarından dolayı yer alamayan Fenerbahçe, bu süreçte maddi manevi anlamda önemli fırsatları kaçırmış oldu. Ön eleme turlarında sert rakiplerle karşılaşması Fenerbahçe’nin ciddi kura talihsizliği. Daha önce de hatırlanacağı üzere Arsenal takımıyla bu aşamada karşılaşmış ve elenmişlerdi. Oysa bu kurada Paok, Kopenhag, Young Boys, Shaktar gibi çok daha cazip takımlarla eşleşme şansımız vardı, fakat kuradan bize, hiç kimsenin eşleşmek istemediği tek ekip olan Monaco çıktı.

Fenerbahçe ile Monaco arasındaki ilk maç 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü 21:30’da oynanacak. Maç D Smart üzerinden verilecek. Bu önemli maç İddaa üzerinden tek maç olarak belirlenmiş. Bu anlamda maça ilgi epey yüksek.  Maçta Fenerbahçe 2.10 luk oranıyla favori konumunda. Yurtdışı bahis sitelerinde Fenerbahçe oranlarında düşüşler var.

Fenerbahçe Monaco karşısında belki turun favorisi değil; fakat en azından Kadıköy’deki maçın öncelikli favorisi. Monaco bilindiği gibi Arap sermayesiyle 2. Ligden kurtarılmış ve yapılan büyük yatırımlarla, Fransa ligi’nde üst sıralara oynamıştır. Son 4 sezonda Monaco’nun yapmak istediğini o lige yapan takım PSG oldu. Monaco ise onların gölgesinde kalıp birkaç kupa ve Şampiyonlar ligi başarısıyla teselli buldu. Örneğin geçen sene çeyrek finale kadar yükseldiler ve 2. Turda Arsenal’i iki maçta da bozguna uğrattılar. Berbatov, takıma epey katkı veren bir oyuncu.

Fenerbahçe ise bu sene Emenike, Stoch, V. Wiel, İsmail gibi oyuncuları kattı ama Nani’yi kaybetti. Teselli ise Van Persie’nin takımda kalması oldu. Portekizli teknik adam bu sene farklı varyasyonlar üzerinde denemeler yapıyor. Hazırlık maçlarında ciddi takımlarla oynadılar, ilk hazırlık maçları hariç, hiç yenilmediler. O maçta da zaten genç ağırlıklı bir kadro söz konusuydu.

Fenerbahçe turu geçmek için burada en azından gol yememesi gerekiyor. Bu bilinçle oynayacak ve golü daha kontrollü bir biçimde koklayacaktır. Bu anlamda tahminim ilk yarı 0 şeklinde. Fenerbahçe’mize turda başarılar dileriz.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

Karadeniz’de Transfer Savaşı! Rick Van Drongelen Trabzonspor Yolunda, Mouandilmadji’ye Teklif Yapıldı…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile başarılı bir performans …

2026 Dünya Kupası’nda Şampiyon Belli Oluyor! İspanya Arjantin İddaa Tahmini

2026 Dünya Kupası’nda final heyecanı geldi çattı. İspanya ile Arjantin’in kozlarını paylaşacağı karşılaşma 19 Temmuz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir