Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Leicester City Newcastle Utd. İddaa Tahmini 7.4.2018

Leicester City Newcastle Utd. İddaa Tahmini 7.4.2018

İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Premier Lig‘de 33. hafta mücadelesinde Leicester City evinde, Newcastle United‘ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Leicester City ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.96, beraberlik 3.55, Newcastle United kazanır ise 4.35 olarak açıklanmış.

Leicester City Avrupa Aşkına

Leicester City, Premier Lig’de son haftaların formda takımlarından biri. Son 4 haftada 8 puan topladılar. Geçtiğimiz hafta ise Brighton gibi zor bir deplasmandan 2-0’lık galibiyetle dönerek ilk 6 umutlarını devam ettirdiler. Ancak şanslarının zor olduğunu belirtmek gerekiyor. Newcastle United karşısında orta sahadan Ndidi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Amartey ise sakatlığı sebebiyle kadroda yok.

Newcastle United Nefes Aldı

Newcastle United’ta geçtiğimiz haftanın kazanan takımlarından biri. Huddersfield karşısında 81. dakikada Ayoze Perez’in attığı golle sahadan 3 puan ile ayrılarak üst üste 2. galibiyetlerini aldılar. Bir önceki hafta ise Southampton’u 3-0 ile geçmişlerdi. Son 5 maçta 10 puan toplayan Rafa Benitez’in ekibi 35 puan ile şimdilik küme düşme hattının 7 puan üzerinde yer alıyor. Maç öncesinde Joselu ve Slimani’nin kadroda olmadığını belirtelim.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz haftanın kazanan iki takımı. Bence taraf bahsi oldukça riskli. İlk yarıdan eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0 / 1.75

Bets10 Oranı: İY 0 / 2.06

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir