Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Lazio Salzburg İddaa Tahmini 05.04.2018

Lazio Salzburg İddaa Tahmini 05.04.2018

Avrupa Ligi İddaa Tahminleri
Avrupa Ligi İddaa Tahminleri

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk ayağında İtalyan temsilcisi Lazio, 5 Nisan Perşembe günü iç sahada Avusturya temsilcisi Salzburg ile karşılaşacak.

tivibu SPOR 4 ekranlarından 22:05’de naklen yayınlanacak karşılaşma için İddaa risk analiz merkezi Lazio galibiyetine 1.50, beraberliğe 3.40, Salzburg galibiyetine 4.10 oran belirlemiş durumda.

Turun Favorisi Lazio

Hem İtalya Serie A Ligi’nin üst sıraları için hemde Uefa Avrupa Ligi’nde final turuna yükselmek için mücadele veren Lazio, bu sezon oldukça zor dönemlerden geçiyor. Zaman zaman fikstür zorluğunu yaşayan ev sahibi 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından ligde son 6 haftadan sadece 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkarabildi. Uefa Avrupa Ligi K Gurubunu lider tamamladı ve son 32 turuna kaldı. Steaua Bükreş ile eşleşen Lazio,5-1 ve 1-0’lık galibiyetler ile geçmeyi başardı. Son 16 turunda ise Dynamo Kiev’i saf dışı bırakan Simone Inzaghi ve öğrencileri bu turunda favorisi. Sezonun sonuna yaklaşılırken Lazio takımında en fazla dikkat çeken isim Immobile. Takımının gol yükünü sırtlayan yıldız oyuncu bu turun kilit ismi olacaktır.

Sürpriz Takım Salzburg

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun sürpriz takımı Salzburg. Avusturya Ligi’nde oldukça başarılı dönemler geçiren konuk eip bu başarıyı Avrupa sahnesine yansıtmakta zorlanırken bu sezon oldukça güçlü rakipleri geride bırakarak Çeyrek Final’e kadar yükseldi. Uefa Avrupa Ligi Guruplarını mağlubiyet almadan lider tamamlayan Salzburg, son 32 tur kapsamında Real Sociedad ile eşleşti ve rakibini geçmeyi başardı. En önemli sınavına Dortmund karşısında çıkan konuk ekip güçlü rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederken kendi sahasında aldığı 0-0’lık skorla Lazio’nun rakibi oldu. Hücum hattı etkili olan Salzburg bu sezon bulduğu goller ile öne çıktı. Konuk ekip deplasmanda galibiyete ulaşamasa dahi gol bularak avantaj sağlamak isteyecektir.

İddaa Tahmini

Bu karşılaşmada her iki takımında gol bularak tur şansını son karşılaşmaya bırakacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.55

Bets10 Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.73

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir