Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (8) 31.3.2018

Günün İddaa Kuponu (8) 31.3.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Herkese merhaba. 31 Mart Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Crystal Palace – Liverpool: MS 2 / 1.35 (iddaa) – 1.54 (bets10) = Crystal Palace’da sakatlardan iyi haber geldi. Takımın en önemli isimlerinden biri olan Zaha iyileşti ve son maçta Huddersfield karşısında yaklaşık 90 dakika sahada kaldı. Hal böyle olunca da Crystal Palace, bu zorlu deplasmandan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak kritik bir 3 puan elde etti. Liverpool maçı öncesinde Scott Dann ve Puncheon dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Liverpool ise son maçta Watford engelini farklı geçti. Sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılan Liverpool, 2.’lik iddiasını devam ettirdi. Watford karşısında tam 4 gol atmayı başaran Salah, yine her maç olduğu gibi Liverpool’un galibiyet almasında kilit bir rol oynadı. Salah gerçekten durdurulamıyor. Her maç skor üretmeyi başardığı gibi Liverpool’u sırtlayan isimlerinde başında geliyor. Crystal Palace’nin sürpriz yapmasını beklemiyorum. Liverpool, Salah önderliğinde kazanır.

Newcastle United – Huddersfield: 2.5 ALT / 1.45 (iddaa) – 1.68 (bets10) = Newcastle United, Premier Lig’in en istikrarsız sonuçlar alan takımlarından biri. Ligde oynadıkları son maçta Southampton karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 32’ye yükselttiler. Hal böyle olunca da düşme hattıyla aradaki puan farkını 4’e çıkardılar. Bugün Huddersfield karşısında da kazanırlarsa kümede kalma adına büyük bir eşiği geride bırakacaklar. Maç öncesinde yedek kaleci Rob Elliot’un sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmiyor. Huddersfield ise son haftalarda kötü sonuçlar almaya başladı. Son 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen David Wagner’in ekibi 15. sıraya kadar geriledi. Küme düşme hattıyla aralarında 3 puanlık fark var. Son maçta beklenmedik bir şekilde Crystal Palace 2-0 mağlup oldular. Newcastle United deplasmanında Daniel Williams ve Hefele’nin sakatlıkları sebebiyle kadroda olmadığını belirtelim. Newcastle United maçın favorisi ama ben bu sezon itibari ile hiç bir maçta Rafa Benitez ve ekibine güvenmiyorum. Düşük skorlu bir mücadele beklentim var. Kısır bir maç izleriz gibi duruyor.

Sevilla – Barcelona: MS 2 / 1.50 (iddaa) – 1.76 (bets10) = Sevilla, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanında tarihi bir galibiyet alarak rakibini saf dışı bırakmıştı. Ancak La Liga’ya dönüşte sıkıntı yaşadılar ve Leganes’e 2-1 kaybettiler. Zaten bu sezon La Liga’da bir türlü başarılı sonuçlar alamıyorlar. Son iç saha maçında da Valencia’ya 2-0 kaybetmişlerdi. Barcelona maçı öncesinde hücum hattından Pablo Sarabia kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Barcelona ise şampiyonluğa her hafta daha da yaklaşıyor. 2. sıradaki Atletico Madrid’in Villarreal karşısında 2-1 mağlup olmasıyla beraber puan farkı 11’e çıktı. Bu da Barcelona’nın zirve yarışında tek başına kalmasını sağladı. Eğer bugün de Sevilla karşısında kazanırlarsa Valverde’nin öğrencilerine ‘Şampi’ kelimesini kullanabiliriz diye düşünüyorum. Sevilla deplasmanında sakatlığı bulunan Sergio Busquets’in forma giymesi beklenmiyor. Athletic Bilbao karşısında cezalı olan golcü Suarez ise cezasını tamamladı ve takımdaki yerini alabilecek. Sevilla’nın aklı bence Şampiyonlar Ligi’nde. La Liga’ya bir türlü adapte olamıyorlar. Barcelona rahat kazanır. Oran da bu kadar iyiyken Barcelona galibiyeti kuponlara yazılmalı.

Toplam İddaa Oranı: 2.93

Toplam Bets10 Oranı: 4.55

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Rıdvan Karlı

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir