Yenilikler
Anasayfa / Brentford / Brentford Cardiff City İddaa Tahmini 13.3.2018

Brentford Cardiff City İddaa Tahmini 13.3.2018

İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Championship‘te üst üste galibiyetler alarak lider Wolverhampton’u yakalayan Cardiff City deplasmanda, Brentford‘un konuğu olacak.

Brentford ve Cardiff City arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 2.13, beraberlik 3.50, Cardiff City kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Brentford İstikrarsız

Brentford’un geçen hafta Millwall deplasmanında puan alabileceğini düşünüyordum ama henüz 1. dakikada yedikleri golle maça 1-0 yenik başladılar ve sahadan puansız ayrıldılar. Son 5 maçta 3 galibiyet almalarına rağmen play off yarışından git gide uzaklaşıyorlar. Bugün de ligin güçlü ekiplerinden biri olan Cardiff’e karşı işleri hiç kolay olmayacak. Cardiff City maçı öncesinde Jozefzoon’un durumu belirsiz.

Cardiff City’de Liderlik Hesapları

Cardiff City ise üst üste aldığı galibiyetlerle adından oldukça söz ettiriyor. Açık ara Championship’in lider Wolverhampton ile beraber en güçlü takımılar. Tabi hafta sonu Wolverhampton’un mağlup olması Cardiff City’e çok önemli bir avantaj yarattı. Birmingham’ı 3-1 ile geçen Cardiff City, Wolverhampton’un puan kaybettiği haftada puan farkını 3’e indirdi. Sezon başında play off hesapları yapan Neil Warnock’un ekibi şimdi ise Championship’te şampiyonluk hesapları yapıyor. Ligde üst üste 6 maçtır kazanıyorlar. Brentford deplasmanında Aron Gunnarsson ve Armand Traore’nin oynamaları beklenmiyor.

İddaa Tahmini

Cardiff City maçın favorisi ama son 2 maçta zayıf rakiplere karşı kalesini gole kapatamayan bir Cardiff vardı. Hem Burton hem de Birmingham’dan gol yediler. Brentford iç sahada skor üretebilen bir ekip. Bugün gol bulmaları da sürpriz olmaz.

İddaa Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.40

Bets10 Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.63

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir