Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Ümraniyespor Manisaspor İddaa Tahmini 10.3.2018

Ümraniyespor Manisaspor İddaa Tahmini 10.3.2018

TFF 1. Ligi İddaa Tahminleri
TFF 1. Ligi İddaa Tahminleri

TFF 1. Lig‘de üst üste mağlubiyetler yaşayan Ümraniyespor evinde, alt sıralardan kurtulmak isteyen Manisaspor‘u konuk edecek.

Ümraniyespor ve Manisaspor arasında oynanacak olan 192 kodlu karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Ümraniyespor kazanır 1.10, beraberlik 4.80, Manisaspor kazanır 11.00. Karşılaşmada ev sahibi Ümraniyespor favori olarak gösteriliyor.

Ümraniyespor’un Düşüş Sürüyor

Ümraniyespor, ligin ikinci yarısına bir türlü istediği başlangıcı yapamadı. Bildiğimiz gibi ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamışlardı ama ikinci yarıda üst üste alınan mağlubiyetler Ümraniyespor’un gerilemesine sebep oldu. Lider Rizespor ile arasında 5 puanlık fark bulunan Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta içi Gazişehir FK deplasmanında 2-0 kaybetmişti. Bugün ise rakip kolay sayılabilir. Gaziantepspor’un ardından ligin en zayıf takımı olan Manisaspor ile karşılaşacaklar.

Manisaspor’un Umutları Tükeniyor

Manisaspor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Ancak işlerinin çok zor olduğunu söylemek gerek. Dün Gaziantepspor’un küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından ilerleyen haftalarda Manisaspor’un küme düştüğü haberini alabiliriz. TFF 1. Lig’de son 6 maçta 5 mağlubiyet alırlarken sadece Denizlispor deplasmanında puan alabildiler. O maçta da gol kaleci Göktuğ’dan gelmişti.

İddaa Tahmini

Ümraniyespor maçın net favorisi. Rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Ligin dibinde yer alan Manisaspor’u rahat geçerler.

İddaa Oranı: H1 / 1.40

Bets10 Oranı: H1 / 1.72

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Rıdvan Karlı

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir