Yenilikler

Akhisarspor Galatasaray İddaa Tahmini 27.2.2018

Ziraat Türkiye Kupası‘nda Yarı Final heyecan heyecanı yaşanıyor. Akhisarspor evinde Galataray‘ı konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak.

Akhisarspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan 508 kodlu karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Akhisarspor kazanır 3.40, beraberlik 3.10, Galatasaray kazanır 1.70. Karşılaşmada konuk ekip Galatasaray favori olarak gösteriliyor.

Akhisarspor’dan Üst Üste Galibiyetler

Akhisarspor, üst üste aldığı galibiyetlerle Süper Lig’de tekrardan orta sıralarda kendine yer bulmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u içerde 3-0 ile geçerek üst üste 3. galibiyetlerini aldılar. Türkiye Kupası’nda ise bugün rakip Galatasaray. Bir önceki turda Kayserispor’u elemeyi başaran Akhisarspor, iki maçta da rakibine kaybetmemişti.

Galatasaray Favori

Galatasaray ise üst üste Süper Lig’de 2 deplasman maçında aldığı mağlubiyetlerin ardından Bursaspor’a patlatı ve Gomis’in 3 gol attığı maçta rakibini 5-0 ile geçti. Türkiye Kupası’nın da favorilerinden biri olan Sarı Kırmızılılar, bir önceki turda Konyaspor’u 2-2 ve 4-1’lik sonuçlar ile geçip yarı finale yükselmişti.

İddaa Tahmini

Galatasaray maçın favorisi ama Akhisarspor’un özellikle son haftalardaki performansı sebebiyle Galatasaray’a karşı skor üretebileceğini düşünüyorum. Önceliğim karşılıklı gol var tercihine yönelmek.

İddaa Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.40

Bets10 Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.66

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

İsveç Allsvenskan: Düşme Hattındaki Örgryte’ın Konuğu Djurgarden – İddaa Tahmini

İsveç Allsvenskan’da 20 Temmuz Pazartesi günü 2 maç var. Düşme hattındaki Örgryte evinde, Djurgarden’ı ağırlayacak. …

Karadeniz’de Transfer Savaşı! Rick Van Drongelen Trabzonspor Yolunda, Mouandilmadji’ye Teklif Yapıldı…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile başarılı bir performans …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir