Yenilikler
Anasayfa / Bristol City / Bristol City Fulham İddaa Tahmini 21.2.2018

Bristol City Fulham İddaa Tahmini 21.2.2018

İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Championship‘te üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Bristol City ile Fulham karşı karşıya gelecek.

Bristol City ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bristol City kazanır 2.70, beraberlik 3.50, Fulham kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Lee Johnson ve Ekibi Tehlikede

Lee Johnson ve öğrencileri yavaş yavaş play off hattından uzaklaşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Leeds United deplasmanına konuk olan Bristol City, 2-0 önde olmasına rağmen maçın son 20 dakikasında yediği 2 golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Championship’te özellikle son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Bristol City, ligde oynadığı son 10 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildi.

Fulham’da Seri 10 Maça Çıktı

Fulham ise son haftaların çıkış yakalayan ekiplerinden biri. Üst üste aldıkları puanlarla play off hattında istikrarını devam ettiriyorlar. Geçtiğimiz hafta Aston Villa karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetle birlikte bugün karşılaşacakları Bristol City’nin üzerine çıkmayı başardılar. Championship’te üst üste 10 maçtır kaybetmiyorlar.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma fakat iki takımda ligin golcü ekiplerinden. Bugün 3 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Gollü bir mücadele olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST / 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST / 1.69

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Rıdvan Karlı

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini (2) 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Lig’i yarı final eşleşmeleri vakti geldi. Turun ilk mücadelesinde Bayern Münih ve Real …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir