Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Norwich City Ipswich Town İddaa Tahmini 18.2.2018

Norwich City Ipswich Town İddaa Tahmini 18.2.2018

İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri
İngiltere Championship Ligi İddaa Tahminleri

İngiltere Championship‘te Pazar günü 2 maç oynanacak. Play off hesapları yapan iki takımın maçında Norwich City ile Ipswich Town karşı karşıya gelecek.

Norwich City ve Ipswich Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Norwich City kazanır 1.45, beraberlik 3.40, Ipswich Town kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

Norwich’in Play Off İddiası

Daniel Farke ve öğrencileri bu sezon Championship’te play off’u ciddi şekilde zorlayacak gibi gözüküyor. En azından Brentford mağlubiyetinden sonra 8 maçta sergilenen performans Norwich City taraftarlarını mutlu etmişe benziyor. Eğer bugün Ipswich Town karşısında da kazanırlarsa play off yarışı daha da kızışacak. Geçtiğimiz hafta Derby County gibi zorlu bir deplasmandan puanla dönen Norwich City, bugün de Ipswich karşısında maçın net favorisi.

Son 5 Maçta Alt Bitti

Ipswich Town’da play off mücadelesi veren takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta Burton karşısında şanssız bir beraberlik aldılar. O maçı kazansalar Leeds United’ın üzerine çıkacaklardı. Son haftalarda Ipswich Town’un maçları az gollü geçmeye başladı. Son 5 maçta 2.5 gol barajının aşılmadığını belirtmekte fayda var.

İddaa Tahmini

Hem Norwich hemde Ipswich’in özellikle son haftalardaki maçları az gollü geçiyor. Bana göre riskli bir maç. 1.45’ten Norwich’e güvenmek pek akıl karı değil. Yine az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol çıkmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT / 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ALT / 1.74

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Rıdvan Karlı

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir