Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu 12.2.2018

Günün İddaa Kuponu 12.2.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

12 Şubat Pazartesi günün için bültenden 3 maç seçip iddaa kuponu oluşturdum. 3 maçında bol gollü geçmesini bekliyorum.

Galatasaray – Antalyaspor: KGVAR / 1.60 (iddaa) – 1.73 (bets10) = Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yolunda bulunan 4 takım arasında en zararlı çıkan ekiplerden biriydi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir sahadan 1 puan ile ayrılırken Galatasaray ise puansız ayrıldı. Hafta içi ise Konyaspor’u içerde 4-1 ile geçen Fatih Terim’in öğrencileri yarı finale adını yazdırmayı başardı. Bugün Antalyaspor karşısında maçın net favorisiler. Antalyaspor maçı öncesinde Denayer’ın sakatlığı bulunuyor. Kaleci Muslera ise kart cezalısı. Antalyaspor ise Hamza Hamzaoğlu yinetiminde son 2 maçta 4 puan toplamayı başardı. Önce Akhisarspor deplasmanında son dakikada yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta ise Yeni Malatyaspor’u 3-1 ile geçerek rahat bir nefes aldılar. Maç öncesinde Doukara’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. El Kabir ve Zeki ise sakat olan isimler. Galatasaray maçın favorisi am savunmadan Denayer’ın kalede ise Muslera’nın olmayacak olması Antalyaspor’un bu maçta gol bulabileceğini işaret. 1.10’dan ev sahibi galibiyeti yerine 1.60’tan karşılıklı gol var tercihi daha mantıklı.

Deportivo – Real Betis: KGVAR / 1.30 (iddaa) – 1.49 (bets10) = Deportivo La Coruna adına bu sezon tam bir hayal kırıklığı şeklinde geçiyor. Malaga ile beraber küme düşme adayları arasında başı çekiyorlar. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Üst üste 7 haftadır galibiyet alamayan bir Deportivo takımı var. Real Betis maçı öncesinde savunmadan Sidnei’nin forma giymesi beklenmiyor. Real Betis ise geçtiğimiz hafta Villarreal karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes aldı. Önce Barcelona’ya 5-0, ardından ise Celta Vigo’ya karşı alınan 3-2’lik mağlubiyetle ilk 6 şansını zora sokmuşlardı ama Villarreal galibiyeti ile tekrardan bir reaksiyon gösterdiler. Deportivo maçı öncesinde Antonio Barragan kart cezalısı. Feddal ise sakat. Deportivo’nun alt sıralardan kurtulması şart. Bunun için mutlaka galibiyet gerekiyor. Zevkli ve gollü bir mücadele bekliyorum. Savunması sorunlu olan Deportivo’ya karşı Real Betis mutlaka gol bulur.

Chelsea – West Bromwich: 2.5 ÜST / 1.50 (iddaa) – 1.80 (bets10) = İngiltere Premier Lig’de Chelsea adına bu sezon işler hiç yolunda gitmiyor. Önce Stamford Bridge’de Bournemoth’a 3-0, ardından ise geçen hafta Watford’a deplasmanda 4-1 mağlup oldular. Özellikle Chelsea savunmasının hali içler acısı. Morata’nın sakat oluşu da Chelsea’nin kazanmasını bir hayli zorlaştırıyor. Zaten Conte’nin sezon sonunda görevden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sebeple Chelsea yönetiminden de Conte’nin üzerinde bir baskı yok. Ancak Mavilerin hala 2.’lik şansı sürüyor. Bugün West Bromwich karşısında cezalı olan Bakayoko kadroda olmayacak. Morata’nın ise sakatlığı devam ediyor. West Bromwich ise geçen hafta sahasında Southampton’a 3-2 ile boyun eğdi. Bildiğimiz gibi West Bromwich Premier Lig’in dibinde yer alıyor. Üst üste 2 haftadır  kaybediyorlar. Bu sezon dış sahada sadece 1 galibiyeti bulunan West Bromwcih’in üst üste 11 deplasman maçında galibiyet alamadığını belirtelim. Chelsea deplasmanı öncesinde Evans ve Kanu’nun durumları belirsiz. Chelsea’de golcü Morata yok ama Hazard, Willian,Pedro üçlüsü ile West Bromwich savunmasının kilidini çok rahat aşarlar. Gollü bir Chelsea galibiyeti bekliyorum. 2.5 Üst oranı oldukça iyi.

Toplam İddaa Oranı: 3.12

Toplam Bets10 Oranı: 4.63

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir