Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (7) 10.2.2018

Günün İddaa Kuponu (7) 10.2.2018

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

10 Şubat Cumartesi günü bülteninden 1 TFF, 1 La Liga ve 1 Premier Lig maçından oluşan iddaa kuponum hazır. Bol şanslar. Kendinizi üzecek miktarlardan kaçınmanızı tavsiye ederim…

Elazığspor – Denizlispor: MS 1 / 1.70 (iddaa) – 1.96 (bets10) = Geçtiğimiz hafta Ankaragücü – Elazığspor mücadelesini 90 dakika izledim. Elazığspor eksiklere rağmen çok iyi mücadele etti. Tom ve Tatos ile net pozisyonlara girseler de kaleci Korcan’ı geçemeyen Elazığspor bana göre 1 puan kazanamk yerine 2 puan kaybetti. Böylesine zorlu bir deplasmanda maçın başından sonuna dek üstün oynamalarına karşın kazanamamaları şanssız bir durum. Denizlispor maçı öncesinde Alpaslan Öztürk cezasını tamamladı ve kadroda olacak. Ancak Ankaragücü maçında cezalı duruma düşen Emre Öztürk bugün kadrodaki yerini alamayacak. Denizlispor ise puan alması beklenilen karşılaşmada Eskişehirspor’a kendi sahasında 2-0 kaybetti. Önceki hafta ise İstanbulspor deplasmanında da kaybeden Denizlispor, toplamış olduğu 17 puan ile küme düşme hattında yer alıyor. Bu sezon deplasmanda galibiyet alamayan tek takım Denizlispor. Oynadıkları 9 deplasman maçında da galibiyet alamadılar. Elazığspor maçın kesinlikle favorisi. Vasat Denizlispor karşısında kazanıp play off iddialarını sürdürürler.

Villarreal – Alaves: MS 1 / 1.45 (iddaa) – 1.75 (bets10) = Villarreal’in yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta Real Betis deplasmanında son erdi. Betis deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Villarreal, fırsat tepti diyebiliriz. Valencia, Real Madrid ve Sevilla gibi takımların puan kaybı yaşadığı haftada kazanamayınca 5. sıradaki yerini korudular. Alaves maçı öncesinde Bonera ve Rodrigo Hernandez kart cezalısı. Sansone ve Semedo’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Alaves ise geçtiğimiz hafa Celta Vigo engelini de aşarak rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle puanını 22’ye yükselten Abelardo’nun ekibi düşme hattından yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Villarreal maçı öncesinde Carlos Vigaray ve Hector Hernandez’in kadroda olmadığını belirtelim. Villarreal’de iki önemli eksik var ama ben bugün kazanmalarını bekliyorum. Bacca ve Enes Ünal önderliğinde kazanarak ilk 3 iddiasını sürdürürler.

Manchester City – Leicester City: İY 1 / 1.30 (iddaa) – 1.56 (bets10) = Geçtiğimiz hafta Burnley deplasmanına konuk olan Manchester City, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve bu sezon 4. kez puan kaybı yaşadı. Tabi Sterling girdiği net pozisyonları gol yapabilse Guardiola ve ekibi çok rahat bir galibiyet alacaktı. Ancak en yakın takipçisi Manchester United ile hala arasında 13 puanlık fark bulunan Manchester City’ye artık şampi diyebiliriz. Bu sezon iç sahada oynadıkları 13 maçın 12’sini kazandılar ve sadece Everton karşısında puan kaybettiler. Leicester City maçı öncesinde Delp, Jesus, Sane ve Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor. Leicester City ise önce Everton’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Ardından ise geçen hafta içerde Swansea City karşısında önemli sayılabilecek 2 puan bıraktılar. Bu sezon dış sahada galibiyet almakta zorlanan Leicester City’nin 13 dış saha maçında sadece 3 galibiyeti bulunuyor. Maç öncesinde Okazaki ve Morgan sakat. Mahrez’in ise durumu belirsiz. Manchester City maçın net favorisi. Leicester City karşısında maça hızlı başlayıp ilk yarıya önde girebilirler. Tercihim ilk yarı Manchester City galibiyeti.

Toplam İddaa Oranı: 3.20

Toplam Bets10 Oranı: 5.35

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir