Yenilikler
Anasayfa / Angers / Angers Lorient İddaa Tahmini 7.1.2018

Angers Lorient İddaa Tahmini 7.1.2018

Fransa Kupası Son 32 Turunda 7 Ocak Pazar günü Angers ile Lorient karşı karşıya gelecek.

TSİ 16:15’de start alacak müsabakada iddaa risk analiz merkezi Anger galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.00, Lorient galibiyetine 3.10 oran veriyor.

Angers Tecrübesi İle Favori

Fransa Ligi’nde sadece 3 galibiyet alarak 19. Sıraya kadar gerileyen Angers, 9 haftalık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta Dijon galibiyeti ile sonlandırdı. Ligin en az galibiyet alan 2. Takımı Angers, Fransa Kupasına ise doğrudan son 32 turundan katıldı ve bu hafta ilk sınavını verecek. Sahaya Thomas Mangani ve Baptiste Santamaria’dan yoksun çıkacak olan ev sahibi son hafta kazansa da sergilediği futbol ile güven vermiyor.

Lorient Yetersiz

Fransa 2. Lig ekiplerinden Lorient, kendi liginde topladığı 33 puanla 19 hafta sonunda 7. sırada yer aldı. Son 2 haftayı 4 puanla tamamlayan konuk ekip Sochaux’u iç sahada mağlup ettikten sonra Bourg en Bresse deplasmanından beraberlik ile ayrıldı. Fransa Kupası’na ise Stella Maris Douarnenez karşılaşması ile başlayan ekip daha sonra Séné’yi mağlup ederek son 32 turuna kaldı.

İddaa Tahmini

İki takım arasında büyük kalite farkı var. Angers Ligi’nde ne kadar başarılı olamasa da taraftarı önünde Lorient’i mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.85

Bets10 Oranı: MS 1 / 2.16

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir