Yenilikler
Anasayfa / Benfica / Moreirense Benfica İddaa Tahmini 7.1.2018

Moreirense Benfica İddaa Tahmini 7.1.2018

Portekiz Ligi İddaa Tahminleri
Portekiz Ligi İddaa Tahminleri

Portekiz Premier Ligi kapsamında Moreirense evinde Benfica‘yı ağırlayacak.  Karşılaşma 7 Ocak Pazar günü Parque Almeida Freitas Stadı’nda oynanacak.

Ligin kapanış mücadelesinde bets10 Moreirense galibiyetine 8.45, beraberliğe 5.30, Benfica galibiyetine 1.32 oran belirlemiş durumda.

Moreirense Son 2 Haftayı Kazanarak Geçirdi

Portekiz Premier Ligi’nde ilk 14 haftayı sadece 1 galibiyet alarak geçiren Moreirense, küme düşme potasına kadar geriledi. Ligin ilk yarısı sona ererken bu kötü gidişata dur diyen Sergio Vieira, takımın başında geçirdiği son 2 haftayı Guimaraes, Aves galibiyeti ile tamamladı. Ruben Lima, Ousmane Drame, Enca Fati ve Bruno Silva’dan yoksun çıkacakları Benfica deplasmanında ligin en kritik sınavını verecekler. Üst sıralardaki rakiplerine karşı sezon boyu zorlanan Moreirense bu hafta da puan almakta zorlanacaktır.

Benfica Güven Verdi

Portekiz Premier Ligi’ne 1 mağlubiyet ile devam eden Benfica, bu sezon sadece Boavista deplasmanından puansız ayrıldı. Zirve yarışına 5 puan geriden devam eden Benfica, son 4 haftadan 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Benfica 3 hafta önce çıktığı Porto deplasmanından 10 kişi kalmasına rağmen 0-0 berabere ayrılmayı bildi. Bu karşılaşma ile bana güven aşılayan Benfica, devreyi kayıpsız kapatacaktır.

İddaa Tahmini

Ligin başlangıç sürecinden beri sergilediği futbol ile güven veren Benfica, ne kadar zirveden uzak kalsa da bu hafta araya puan kaybı yaşamdan gidecektir.

İddaa Oranı: H2  / 1.50

Bets10 Oranı: H2 / 1.95

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir