Yenilikler
Anasayfa / Altınordu / BB Erzurumspor Altınordu İddaa Tahmini 24.12.2017

BB Erzurumspor Altınordu İddaa Tahmini 24.12.2017

TFF 1. Ligi İddaa Tahminleri
TFF 1. Ligi İddaa Tahminleri

TFF 1. Ligi‘nde 18. hafta heyecanı devam ediyor. 24 Aralık Pazar günü BB Erzurumspor evinde Altınordu takımını konuk edecek.

Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak karşılaşmada iddaa risk analiz merkezi BB Erzurumspor galibiyetine 1.80 beraberliğe 3.10 Altınordu galibiyetine 3.10 oran veriyor.

Erzurumspor 5 Haftadır Kaybetmiyor

TFF 1. Ligi 10. sırasında yer alan Erzurumspor rakiplerinden bir maç geride. Şuana kadar 16 müsabakadan 5 galibiyet, 6 beraberlik ile 21 puan çıkaran Erzurumspor son haftalarda daha dirençli bir takım görüntüsü çizdi. Son 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ekip Adana Demir ve Elazığ karşılaşmalarından 6 puan ile ayrıldı. Evinde en son yenilgisi 5 maç önce alan Mehmet Altıparmak ve öğrencileri performansı ile dikkat çekiyor.

Altınordu İstikrarsız

TFF 1. Ligi’ne kötü sayılmayacak bir başlangıç yapan Altınordu, üst üste puan kaybı yaşadığı 7 karşılaşma ile birlikte alt sıralara geriledi. Hüseyin Eroğlu yönetiminde sezona devam eden ekibin üst sıra hedefine devam etmek istiyorsa takımda önemli rotasyonlara hatta yeni bir teknik adam ihtiyacı var. Altınordu istikrarsız grafiği ile güven vermiyor.

İddaa Tahmini

İki takımında performansını incelediğimizde taraf bahsi oldukça güç görünüyor. İstikrarsız iki ekibinde bu haftayı gol bularak geçireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.50

Bets10 Oranı: Karşılıklı Gol Var / 1.82

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir