Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu (2) 24.12.2017

Günün İddaa Kuponu (2) 24.12.2017

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Pazar günü için en güvendiğim maçlardan oluşan bir iddaa kuponu hazırladım. Bugün Galatasaray galibiyetine oldukça güveniyorum.

Groningen – Sparta Rotterdam: MS 1 / 1.80 (iddaa) – 1.95 (bets10) = Groningen, ligde oynadığı son 5 maçta sadeec 1 kez kazanabildi. 17 hafta sonunda topladıkları 17 puanla alt sıralara yakın bir konumda olsalar da iç sahada etkili oynuyorlar. Son iç saha maçında PSV ile 3-3 berabere kalmışlardı. Topladıkları 17 puanın 12’sini iç sahada aldılar. Sparta Rotterdam ise geçen hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Kendi sahalarında Feyenoord’u konuk ettiler ve sahadan 7-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Bildiğimiz gibi bu mağlubiyetle teknik direktör Pastoor ile yolları ayıran Spart Rotterdam yönetiminin takımın başına geçtiğimiz yıl Fenerbahçe’de görev yapan Dick Advocaat’ı getirmesi planlanıyor. Son 6 haftada galibiyet sevinci yaşayamayan Sparta Rotterdam’ın, iç sahada etkili olan Groningen’e direnebileceğini düşünmüyorum.

Feyenoord – Roda: İY 1 / 1.25 (iddaa) – 1.42 (bets10) = Bu sezon Hollanda Eredivisie’de şampiyonluk yarışından uzak kalan Feyenoord evinde, ligin en zayıf takımını ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Sparta Rotterdam deplasmanından 7-0’lık galibiyetle ayrılan Van Bronckhorst’un öğrencileri sezonun en farklı galibiyetine de imza atmış oldu. Geçtiğimiz yıl şampiyonlukta büyük payı olan Nicolai Jorgensen’den çok bu sezon daha ön planda olan isim Steve Berghuis. Hollandalı futbolcu bu sezon takımı adına 17 gol atmayı başardı ve Feyenoord’un en golcü oyuncusu konumunda. Roda maçı öncesinde savunmadan Haps  ve Botteghin’in sakatlıkları bulunuyor. Roda ligin en zayıf takımı. Bu sezon 17 maçta sadece 11 puan toplayabildiler ve Sparta Rotterdam ile beraber ligin en büyük küme düşme adayılar. Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında VVV Venlo’ya 1-0 kaybettiler. Feyenoord maçı öncesinde Adil Aussar’ın kart cezası bulunuyor. Christian Kum ise sakat. Feyenoord’un rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Ligin en zayıf takımı olan Roda karşısında ilk yarıdan işi bitirirler.

Galatasaray – Göztepe: MS 1 / 1.20 (iddaa) – 1.33 (bets10) = Galatasaray’da 4. kez Fatih Terim dönemi başladı. Tudor’un görevden alınmasının ardından takımın başına geçen Fatih Terim, Göztepe karşısında takımın başında yer alacak. Geçen hafta Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olan Sarı Kırmızılılar, liderliği Başakşehir’e kaptırmıştı. Göztepe zor bir rakip ancak taraftarlar maça yoğun bir ilgi gösterdi. Tüm biletler satıldı. Göztepe karşısında Mariona’nun sakatlığı bulunuyor. Tolga Ciğerci ise görev verilmesi halinde oynayabilecek. Göztepe’nin ise bu sezonki çıkışı gerçekten takdir edilesi. Sezon başında hedef kümede kalmak iken neredeyse şampiyonluğa oynayacaklar. 16 hafta sonunda topladıkları 30 puan ile 6. sırada yer alan Göztepe’nin lider Başakşehir ile arasında sadece 3 puanlık fark bulunuyor. Dün Beşiktaş’ın kaybetmesi Göztepe’nin ilk 4 şansını daha arttırdı ancak bugün Galatasaray karşısında kazanmak zorundalar. Jahovic attığı gollerle Göztepe’yi sırtlıyor. Geçen hafta Konyaspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyette gol yine Jahovic’ten gelmişti. Galatasaray’da tüm olumsuz hava dağıldı. Fatih Terimin’in göreve gelmesi takımdaki enerjiyi de arttırabilir. Göztepe karşısında içerde kazanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.70

Toplam Bets10 Oranı: 3.68

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir