Yenilikler

W. Bremen Freiburg İddaa Tahmini 20.12.2017

W. Bremen Freiburg İddaa Tahmini

Almanya DFB Kupası 3. Tur maçında Werder Bremen ve Freiburg takımları 20.12.2017 çarşamba günü Türkiye saati ile 20:30’da Weser Stadyum’unda karşı karşıya geliyor . Mücadeleyi Guido Winkmann yönetecek.

İddaa Werder Bremen galibiyetine 1.65 oran, beraberliğe 3.70 oran, Freiburg galibiyetine ise 3.40 oran vermiş. Bets10 sitesi ise ev sahibi galibiyetine 1.86 oran, beraberliğe 3.55 oran, deplasman takımı galibiyetine ise 4.00 oran vermiş.

Werder Bremen Tur Aşkına

Werder Bremen takımı  Almanya DFG kupasında sırası ile VfB Germania’yı 2 – 1, ardından D.Dresden ‘i de 3 – 1 yenerek kupanın dışına itti. Bundesliga’da ise oynamış oldukları 17 karşılaşmada 3 galibiyet,  6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 15 puan topladı ve ligin 16. sırasındalar. Kendi seyircilerinin önünde maçı kazanıp bir üst tura çıkmak isteyeceklerdir.

Freiburg Süpriz Peşinde     

Freiburg  oynamış olduğu son 3 maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak yükselişe geçti. Şu ana kadar Bundesliga’da oynamış oldukları 17 karşılaşmada  4 galibiyet,7  beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 19 puan toplayabildiler ve ligin 13. sırasındalar. 17 gol atıp kalelerinde ise tam 31 gol gördüler. Freiburg son 4 maçında yenilmedi. Bu karşılaşmalarda, Christian Streich öğrencileri ligdeki son üç haftayı da 2 galibiyetle kapadı. deplasmanda bu yükselişlerini sürdürmek isteyeceklerdir. Son haftalarda aldığım izlenim, takımın son dakikaya kadar atak futbol oynaması. Almanya DFB kupasında ise sırası ile  Würzburger ‘i 3 -0, Hoffenheim’ıda 1 – 0 yenerek kupanın dışına ittiler.  Deplasmanda etkili bir oyun oynayıp Werder Bremen’i kupanın dışına itmek isteyeceklerdir. Kıran kırana geçecek bir mücadele beklemekteyim.

İddaa Tahmini

Maçta iki golden fazla olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 Gol Üstü / 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 Gol Üstü / 1.82

Hakkında Kenan Dede

Futbol geçmişim yardımcı antrenörlüğe kadar dayanıyor, 1995 -1999 yıllarında Almanya'nın amatör kulüplerinde yardımcı antrenörlük yaptım. Futbol hayatımın bir parçası. Futbol TR de yazılarımı siz değerli okuyuculara ulaştırabileceğim için ayrı bir heyecan yaşıyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir