Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Günün İddaa Kuponu 17.12.2017

Günün İddaa Kuponu 17.12.2017

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Hafta sonu bülteninde bugün birbirinden güzel maçlar var. Pazar günü için en güvendiğim maçlardan oluşan bir iddaa kuponu hazırladım. Bugün Juventus  galibiyetine oldukça güveniyorum.

Bologna – Juventus: MS 2 / 1.30 (iddaa) – 1.52 (bets10) = Geçen hafta Milan deplasmanına konuk olan Bologna, rakibine 2-1 mağlup oldu. Önceki haftada içerde Cagliari ile 1-1 berabere kalmışlardı. Roberto Donadoni’nin ekibi bu sezon içerde oynadığı 8 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Bugün de Juventus karşısında işleri hiç kolay olmayacak. Maç öncesinde Rodrigo Palacio ve Mbaye’nin durumları belirsiz. Juventus adına bir fırsat doğdu. Dün İnter’in Udinese kaybetmesiyle beraber Juventus için 2. şansı daha da arttı. Eğer bugün Bologna deplasmanına kazanırlarsa lider Napoli’nin ardından 2. sıraya yerleşecekler. Geçtiğimiz hafta İnter ile 0-0 berabere kalan Juventus maçın büyük bir bölümünde üstün oynamasına rağmen galibiyet golünü bulamamıştı. Bologna maçı öncesinde Buffon ve savunmadan Chiellini’nin durumları belirsiz. Bologna son haftalarda etkisiz. İçerde kazanmakta zorlanıyor. Juventus’un kazanmasını bekliyorum. Kazanıp 2. sıraya yerleşirler.

Beşiktaş – Osmanlıspor: İY 1  / 1.30 (iddaa) – 1.58 (bets10) = Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazan Beşiktaş, artık Süper Lig’e dönüyor. Yaklaşık 2.5 ay boyunca Avrupa maçı oynamayacak olan Siyah Beyazlılar adına asıl lig şimdi başlıyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in kadro değişikliğine gitmesi bekleniyor. Son haftaların formsuz isimleriden Quaresma ve Atiba yedeğe çekilip, Medel ve Lens’in maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş’ın artık hataya tahammülü kalmadı. Osmanlıspor ise geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ancak buldukları 3 gol de penaltıdan geldi. Özellikle iç sahada artık kazanmaya başladılar ama bu formu henüz deplasmanlara yansıtamadıkları bir gerçek. Beşiktaş gibi bir deplasmandan bu sınırlı kadro ile puan almalarını çok zor görüyorum. Beşiktaş’ın artık hataya tahammülü yok. Osmanlıspor karşısında net bir galibiyet almalarını bekliyorum. İsteyenler ilk yarı Beşiktaş galibiyetini de değerlendirebilir.

Bournemouth – Liverpool: MS 2 / 1.25 (iddaa) – 1.46 (bets10) = Hafta içi Manchester United deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Bournemouth, mağlubiyete rağmen 2. yarıda iyi bir oyun sergiledi. Manchester United kalesinde maçın sonlarına doğru tehlikeli ataklar yarattılar ama De Gea’yı geçemediler. Eddie Howe’nin ekibi Premier Lig’de 5 haftadır kazanamıyor. Bugün de Liverpool karşısında puan alabileceklerini düşünmüyorum. Liverpool ise kolay puan kayıpları yaşamaya başladı. Hafta içi West Bromwich karşısında Coutinho ve Firmino çok etkisizdi. Son dakikalarda oyuna giren Solanke, Liverpool’un hücumlarında etkili olmuştu ama kaleci Ben Foster kalesini gole kapattı. Bournemouth maçı öncesinde Matip ve Moreno’nun forma giymeleri beklenmiyor. Liverpool, hem Everton hem de West Bromwcih karşısında üstün oynamasına rağmen maçı kazanamadı. Bournemouth karşısında şanssızlığı kırıp kazanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.11

Toplam Bets10 Oranı: 3.50

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir