Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Maribor – Sevilla İddaa Tahmini 6.12.2017

Maribor – Sevilla İddaa Tahmini 6.12.2017

Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri
Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri

Şampiyonlar Ligi E Grubunda sadece 2 puan toplayabilen Maribor evinde, İspanyol ekibi Sevilla ile karşılaşacak.

Sevilla bugün Maribor karşısında maçın net favorisi. İddaa oranlarını ele alırsak ev sahibi Maribor galibiyetine 12.50, beraberlik tercihine 6.25, Sevilla galibiyetine 1.05 oran veriyor.

Maribor’un İddiası Yok

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Maribor evinde Sevilla’yı konuk edecek. Slovenya temsilcisinin grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu maçı kazansalar dahi Avrupa Ligi’ne katılamayacaklar. Maribor adına bugün oynayacağı Sevilla maçının bir prestij mücadelesi olduğunu söyleyebiliriz.

Sevilla Kazanmak Zorunda

Sevilla, 2 hafta önce konuk ettiği Liverpool karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapadı ama maçın sonunda sahadan 1 puan ile ayrılmayı başardılar. İkinci yarıda adeta kabuk değiştiren Sevilla’nın ikinci yarıda kazanması bile sürpriz olmazdı. La Liga’da hafta sonu Deportivo’yu 2-0 ile geçtiler. Hafta sonu da Real Madrid deplasmanına konuk olacaklar. Ancak bugün Maribor karşısında kazanırlarsa büyük bir ihtimalle gruptan çıkacaklar. Bu sebeple Berizzo’nun rotasyona gideceğini düşünmüyorum.

İddaa Tahmini

Maribor’un Sevilla’ya direnmesi çok zor. İspanyol temsilcisinin rahat kazanmasını bekliyorum. Bol gollü bir Sevilla galibiyeti izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 Üst / 1.35

Bets10 Oranı: 2.5 Üst / 1.58

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir