Yenilikler
Anasayfa / Başakşehir / K. Maraşspor – Başakşehir İddaa Tahmini 30.11.2017

K. Maraşspor – Başakşehir İddaa Tahmini 30.11.2017

Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından olan Medipol Başakşehir, Türkiye Kupası‘nda 2. Lig ekliplerinden Kahramanmaraşspor deplasmanına konuk oluyor.

30 Kasım’da oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.30 olurken, müsabakada Serkan Tokat düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ve İbrahim Bozbey üstlenecek. A2 ekranlarından yayınlanacak müsabaka Kahramanmaraşspor’un maçlarına da ev sahipliği yapan Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak İddaa kodu 531 olan müsabakada ev sahibi Kahramanmaraşspor galibiyetine 7.50, beraberliğe 4.80, Başakşehir galibiyetine ise 1.10 oran verildi. Bets10 oranlarında ise Kahramanmaraşspor galibiyeti 11.50, beraberlik 6.55, Başakşehir galibiyeti ise 1.16 oran olarak tanımlandı.

Maraşşspor 3. Lige

Ev sahibi Kahramanmaraşspor Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ekiplerden birisi. Ancak sezon başından itibaren hiç başarılı olduklarını söyleyemem. Düşme hattında yer alan Kahramanmaraşspor, performansı bu şekilde devam ederse, önümüzdeki sene 3. Lig’de mücadele edecek. Son oynadığı 5 karşılaşmada hiç galibiyet alamayan Kahramanmaraşspor, arka arkaya 4 maç kaybetti. Başakşehir ile olan eşleşme de Türkiye Kupası’ndan kulübün kasasına biraz da olsa para koyma umutlarını söndürdü.

Yedek Ağırlıklı Kadro

Başakşehir ise Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluğa koşan takımlarından birisi. Özellikle geçtiğimiz hafta oynadıkları önce Galatasaray, ardından Uefa Avrupa Ligi’nde Ludogorets ve son olarak da Kayserispor karşılaşmasında kalitesini hepimize bir kez daha göstermiş oldu. Özellikle Ludogorets karşılaşmasında gösterdikleri hırs gerçekten takdire şayan. Şahsi fikrim Başakşehir takımı artık Türkiye’nin büyük takımlarından birisi olduğunu kanıtlamıştır. Eğer bu şekilde devam ederlerse önümüzdeki 5 sene içerisinde bir Başakşehir şampiyonluğu göreceğiz diye düşünüyorum. Abdullah Avcı Kahramanmaraş deplasmanında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacaktır diye düşünüyorum.

İddaa Tahmini

Başakşehir ile Kahramanmaraşspor arasındaki kalite farkını konuşmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Yedek ağırlıklı sahaya çıkacak olan Başakşehir karşılaşmadan çok kolay bir galibiyetle ayrılacaktır. İddaa oranlarında Başakşehir lehine herhangi bir handikap olmadığından maçın sonucunun banko Başakşehir galibiyeti olduğunu düşünüyorum. Herkese bol şanslar dilerim.

İddaa Oranı : MS 2 / 1.10

Bets10 Oranı : MS 2 / 1.16

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir