Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (28 Kasım 2017)

Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (28 Kasım 2017)

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Beşiktaş – Manisaspor: İY 1 / 1.30 (iddaa) – 1.53 (bets10)

Beşiktaş Türkiye Kupası’nda görücüye çıkıyor. Manisaspor’u, Vodafone Park’ta ağırlayacak olan Beşiktaş maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Fakat Beşiktaş’ın yedek kadrosu bile bu kupada söz sahibi olmaya yetecek kapasitede. Beşiktaş adına Manisaspor karşısında tek handikap maça taraftarından yoksun çıkacak olması. Fenerbahçe maçından dolayı cezasını bu maçta çekecek olan Beşiktaş’ta başta Lens, Tolga olmak üzere az şans bulan  futbolcuların kesinlikle sahada olmasını bekliyorum. Şenol Güneş  sahaya bu tip maçlarda bazı genç oyuncuları katmayı da seviyor. Manisaspor‘da bu sezon bazı maddi sorunlar ön plana çıktı. Takım federasyon tarafından -9 puanla cezalandırıldı. Şu anda orta sıralarda olması gerekirken 7 puanla son basamaklarda yer alıyor. Futbolcular zor koşullarda büyük bir özveri ile oynuyorlar. Son 2 haftayı galip kapatan Manisaspor için öncelikli hedef ligde kalmak. Geçtiğimiz tur Hatayspor’u saf dışı bırakmışlardı. Burada ilk yarıda Beşiktaş’a direnmelerini pek beklemiyorum.

Malaga – Numancia: MS 1 / 1.45 (iddaa) – 1.63 (bets10)

Ligde çok kötü giden bazı takımlar için kupa müsabakaları can simidi olabiliyor. Malaga da kötü gittiği bir dönemde  Numancia karşısında bile maç kazanamamıştı. Yaklaşık bir ay önce oynana o maça kıyasla şimdi biraz daha toparlanmış durumdalar. En azından La Liga’da kazanmayı hatırladılar. Takım son yıllarda lige hiç bu kadar kötü başlamamıştı. 2-1 kaybettikleri ilk maçın rövanşında öncelikle kalelerini gole kapatmak zorundalar. Çünkü 1-0 gibi  makul bir skor, onlara turu getirecektir.Fakat ne yazık ki Malaga’nın bu sezon kalesini gole kapatabildiği tek bir maç bile yok. Hatta bu durum hazırlık maçlarında dahi bu şekildeydi. Son hafta Madrid deplasmanında fena direnmediler ama sonuçta 3-2’lik bir yenilgiyle ayrıldılar. Goller genelde organizasyon değil de bireysel çabalarla geliyor. Numancia İspanya 2. Ligi’nde son 2 haftayı yenilgilerle kapattı. Bu 2 yenilgi onları çemberin dışına itti. Fakat panik yapacakları bir durum yok, hala puan farkları birbirine çok yakın. Numancia ilk turda Gijon takımını elemişti.

Leicester – Tottenham: 2.5 ÜST / 1.55 (iddaa) – 1.82 (bets10)

İngiltere gibi üst düzey bir ligde 2 sezon önce adeta bir peri masalına imza atan Leicester yavaş yavaş klasik dünyasına dönüyor. 2 sezon öncesinden başlamak kaydıyla hafta hafta biraz daha geriye gidiyorlar. Teknik adam değişiminden sonra bir ara seri galibiyetler alsalar da geçen sezonu hiç de ummadıkları bir noktada bitirmişlerdi. Bu kadar yüksek bütçeli rakiplerine karşı bir daha böyle bir mucizeyi başarmaları gerçekten çok çok zor. Leicester için artık bu toz pembe günler geride kaldı, onlar canlarının derdine düşmüş durumda. Son 3 haftada 7 puan yitiren Leicester City, bu sezon sadece 3 defa kazanabildi. Tottenham hem ligi hem de devler ligini aynı anda götürmeye çalışıyor. Bu tempoya da henüz tam olarak alışabilmiş değiller. Dortmund’u deplasmanda devirdikten sonra sahalarında West Brom’u ağırladılar. Arsenal yenilgisinden sonra bu maçı almaları bekleniyordu ancak yine puan kaybettiler. Hatta bu maçın son saniyelerinde West Brom kontra ataktan çok net bir pozisyondan faydalanamadı. Zirveye oynayan takımlar içinde gol sayısı en düşük takım onlar. Bu ortalamayı muhakkak yükselteceklerdir. Hareketli ve temposu yüksek bir maç bekliyorum. Erken bir gol diğer golleri de kolayca peşine takacaktır.

TOPLAM ORAN

İDDAA: 2.95

Bets10 : 4.53

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir