Yenilikler
Anasayfa / Celta Vigo / Celta Vigo – Eibar İddaa Tahmini 28.11.2017

Celta Vigo – Eibar İddaa Tahmini 28.11.2017

İspanya Kral Kupası son 32 turu rövanş maçında Celta Vigo evinde Eibar ile karşılaşacak. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Celta Vigo, avantajı eline geçirmiş durumda.

Mücadelenin iddaa oranlarına bakacak olursak Celta Vigo galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 3.30 Eibar galibiyetine de 4.00 oran açılmış. Bets10 sitesinin oranlarına baktığımız da ise Celta Vigo galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.60, konuk ekip Eibar galibiyetine ise 4.15 oran açmış durumda. Karşılaşmanın başlama saati ise 23.30 olarak gösteriliyor.

Emre Mor İyileşti

İspanya La Liga’da Sevilla mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu evinde Leganes‘i konuk eden Celta Vigo rakibini, son haftaların golcü oyuncularından biri olan Iago Aspas‘ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti ve son 3 haftada 2. galibiyetini aldı. Sevilla karşısında da iyi bir oyun sergilemelerine rağmen peş peşe yedikleri goller sebebiyle sahadan puansız ayrılmışlardı. İspanya Kral Kupası’nda ise bugün Eibar ile rövanş maçına çıkacaklar. İlk maçta Eibar deplasmanında aldıkları 2-1’lik galibiyet şüphesiz Celta Vigo’nun avantajı eline geçirmesine sebep oldu. Bugün Eibar karşısında maçı 1-0 kaybetseler bile bir üst tura adını yazdıracaklar. Sakatlığını atlatan Milli futbolcumuz Emre Mor’un hafta sonu Leganes karşısında oyuna 78. dakikada dahil olduğunu belirtelim. Teknik direktör Juan Carlos Unzue, hafta sonu Barcelona ile oynayacakları maçı düşünerek bugün Eibar karşısında sahaya rotasyonlu bir kadro sürebilir.

Eibar Toparlandı

Eibar, La Liga’da 2 hafta önce aldığı 5-0’lık Real Betis galibiyeti ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Real Betis galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu da Alaves deplasmanına konuk olan Mendilibar‘ın öğrencileri bu maçtan da 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak son 2 haftada 6 puan toplamayı başardı ve bir anda alt sıralardan kurtulup kendilerine 14. sırada yer buldular. İlk maçta Celta Vigo karşısında oyunun tek hakimi olmalarına rağmen Cabral ve Guidetti‘nin gollerine engel olamayıp maçı 2-1 kaybetmişlerdi. Şimdi avantaj Celta Vigo’nun elinde.

İddaa Tahmini

Maçın ve turun favorisi Celta Vigo olsa da ben Eibar’ın maçı kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum. Son 2 haftada sergiledikleri performans sebebiyle bugün de Celta Vigo karşısında gol bulabilirler. Önceliğim maçta iki takımında gol bulabileceği yönünde.

İddaa Oranı: KGVAR  / 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.74

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir