Yenilikler
Anasayfa / Espanyol / Espanyol – Getafe İddaa Tahmini 27.11.2017

Espanyol – Getafe İddaa Tahmini 27.11.2017

İspanya La Liga İddaa Tahminleri
İspanya La Liga İddaa Tahminleri

İspanya La Liga 13. hafta kapanış maçında Espanyol evinde Getafe‘yi ağırlayacak. Konuk ekip Getafe, ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan toplamayı başardı.

İddaa oranlarını incelediğimizde ev sahibi Espanyol galibiyetine 1.85, beraberlik tercihine 3.00, konuk ekip Getafe galibiyetine ise 3.10 oran açılmış. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.50 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.85 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.55, karşılıklı gol yok oranı ise 1.65 olarak gözümüze çarpıyor. İki takım arasında oynanacak mücadele saat 23.00’te başlayacak.

Pozisyon Var Sonuç Yok

Espanyol, geçtiğimiz hafta Valencia karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve son 2 haftada 2 yenilgi ile 16. sıraya kadar geriledi. Geçen hafta Eibar’ın Real Betis karşısında kazanması ile birlikte Espanyol, Eibar’ın lig sıralamasında altında kaldı. Valencia karşısında 15. dakikada Leo Baptistao’nun sakatlanması Espanyol’un ileri uçta zor pozisyona girmesine neden olacak diye düşünülürken tam aksine Espanyol, özellikle ilk yarıda Valencia kalesinde çok tehlikeli pozisyonlar buldu ama Valencia kalecisi Neto’yu geçemediler. Üstelik Gerard Moreno‘nun bir topunun da direkten döndüğünü belirtelim. Getafe maçı öncesinde Leo Baptistao ve Pau Lopez’in durumları belirsiz.

Getafe Çıkışta

Getafe ise son haftalarda peş peşe aldığı puanlar ile bir anda alt sıralardan kurtuldu ve kendin 12. sırada yer buldu. Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında Alaves’i 4-1 ile geçtiler. Alaves karşısında 2 gol atan golcü Angel Rodriguez, galibiyetin baş mimarlarından biriydi. Alaves karşısında attığı gollerle birlikte gol sayısını 6’ya yükselten İspanyol oyuncu takımın en golcü oyuncusu konumunda. Özellikle son 3 haftada Getafe, iyi bir çıkış yakaladı. Real Sociedad galibiyetinin ardından Real Betis deplasmanında da puan ile dönen Jose Bordalas‘ın ekibi Alaves galibiyeti ile de moral buldu. Espanyol maçı öncesinde takımdaki tek eksik isim orta sahadan Gaku Shibasaki.

İddaa Tahmin

Espanyol’un artık şanssızlığını kırması gerekiyor. Rahat pozisyona giriyorlar ancak sonuç alamıyorlar. Getafe her ne kadar formda olsa da Espanyol’un artık kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.85

Bets10 Oranı: MS 1 / 2.09

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir