Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (26 Kasım 2017)

Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (26 Kasım 2017)

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Antalyaspor – Fenerbahçe: MS 2 / 1.90 (iddaa) – 2.10 (bets10)

Fenerbahçe’ye bu ligde bu sezon birçok defa şans geldi. Tam yarıştan kopma noktasına geliyorlar ki yeniden yükselişe geçmeleri adına güzel bir gelişme önlerine çıkıyor. Aykut Kocaman’ın istifa ettikten sonra takıma geri dönmesi, takımda olumlu bir hava yarattı. Kadıköy’de oynanan maçta Sivasspor’u harika bir futbolla yenmeyi başaran Fenerbahçe, ciddi anlamda moral depoladı. Bu maçın en önemli tarafı, atılan gollerden sonra oyuncuların birbiriyle kenetlenmiş olmaları. Sanki uzun zamandır bir arada oynayan bir takımın şampiyonluk maçı gibiydi. Bir diğer tarafı da Soldado’nun öz güvenini yerine getiren bir maç olmasıydı. 3 gol birden atan Soldado, muhtemelen bu hafta ilk 11’de kendine yer bulacaktır. Antalyaspor deplasmanları son senelerde Fenerbahçe için biraz sıkıntılı geçiyor. Önemli yıldızlarına rağmen henüz istediği yerde olmayan Antalyaspor, en azından şimdilik küme düşme hattından uzaklaştı. Bursaspor maçını bir kenarı koyarsak, son haftalarda önemli bir çıkış yakaladılar. Fenerbahçe’de Isla’nın oynası beklenmiyor. Valbuena ise sakatlıktan döndü ve takımla beraber antrenmanlara çıktı. Ayağı kırılan Zeki Yıldırım ise ev sahibindeki en önemli eksik.

Juventus – Crotone: İY 1 / 1.25 (iddaa) – 1.48 (bets10)

Juventus‘ta homurdanmalar başladı, takım uzun bir zaman sonra liderliği rakibi Napoli’ye kaptırdı. Hatta arkadan Roma, Lazio, İnter de müthiş bir baskı yapıyor. Zirve yarışı bu 5 takım arasında son haftalara kadar gidecek gibi görünüyor. Bu açıdan Juventus’un işi bu sezon hiç de kolay olmayacak. Sampdoria karşısında adeta dağıldılar. Bu maçta akıllar biraz da Barcelona maçındaydı, bu sahaya bariz yansıdı. Juventus böyle puan kayıplarından sonra agresif şekilde tepki verebilen bir ekip. Crotone, son hafta sahasında Genoa’ya yenildi. Öncesinde dikkat çeken iki galibiyeti vardı. Geçen sezon bu sahada 3 gol yemişlerdi ve hücumda etkisiz bir görüntü çizmişlerdi. Juventus ile çok yanlış bir zamanda oynamak durumunda kalacaklar. İlk yarıdan gelecek Juventus golüne engel olabileceklerini sanmıyorum.

Kopenhag – Lyngby: MS 1 / 1.45 (iddaa) – 1.57 (bets10)

Danimarka Ligi’ni her sene tek başına süpüren Kopenhag bu sezon yokları oynuyor. Bu zamana kadar hep vites arttıracakları zamanı kolladık; ancak kazandıkları maçlardan sonra bir türlü seri yapamadılar. Bilhassa deplasmanlarda bir varlık gösteremiyorlar. Geçen hafta favori oldukları maçı 3-0 kaybettiler. Puan farkı her geçen hafta biraz daha açılıyor ve oyuncuların inancı azalıyor. Liderin 14 puan gerisine düşen Kopenhag şampiyonluk grubuna dek, toplayabildiği kadar puan toplamak istiyor. Hala kadro olarak ligin en iyi ekibinin onlar olduğunu düşünüyorum, sadece öz güvenlerinin yeniden dirilmesi gerekiyor. Avrupa’dan elendikten sonra artık lige asılmaları gereken haftaları çoktan geride bıraktk. Lyngby 16 maçta elde ettiği 4 galibiyetle 10. sırada yer alıyor. Takım kendi altındaki ekiplerden bile daha fazla gol yemiş durumda. .Bu sezon maçları hep gollü geçiyor. Kopenhag deplasmanında da açık bir futbol oynarlarsa beklemedikleri bir yenilgi alabilirler. Başkent ekibinin ağırlığını koyması gereken bir maç izleriz diye düşünüyorum.

TOPLAM ORAN

İDDAA: 3.44

Bets10 : 4.87  

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir