Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Murat Yıldız’dan Günün İddaa Kuponu (20 Kasım 2017)

Murat Yıldız’dan Günün İddaa Kuponu (20 Kasım 2017)

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Gaziantepspor – Boluspor : 2.5 ALT / 1.75 (İddaa) – 1.96 (Bets10)

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’de haftanın kapanışını ligin son sırasında yer alan Gaziantespor ile düşme hattının hemen üzerinde yer alan Boluspor yapacak. Gaziantepspor bu sezon ligin en kötü takımı. Aldıkları cezadan dolayı da -3 puan ile lige başlayan kırmızı siyahlılar aldığı tek galibiyetin bile tadını alamadı. Yalnızca 2 puanları var ve son 8 maçta sadece 2 gol atabildiler. Boluspor ise Denizlispor ile aynı puanda olmasına rağmen ligde 15. sırada yer alıyor. Maç eksikleri var. Ancak Boluspor ile ilgili de söylemem gereken bir şeyler var. Geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig’i 4. sırada bitirdiler ve oynadıkları futbol örnek olarak gösteriliyordu. Ancak bu sezon hedef ligde kalmaya döndü. Bu iki takımın karşılaşmasında ben 3 gol olacağına ihtimal vermiyorum.

Karabükspor – Kasımpaşa : 2.5 ALT / 1.80 (İddaa) – 2.17 (Bets10)

Spor Toto Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden kıyasıya devam ederken, bu senenin vasat takımlarından olan Karabükspor, haftanın kapanışında sonradan açılan ve şu anda iyi bir konuma gelen Kasımpaşa ile kendi stadında karşılaşıyor. Geçen sezonlarda Karabükspor’un ev sahibi olduğu karşılaşmalarda adeta aslan kesildiğini ve muhteşem bir performans gösterdiğini hep söylemiştim. Ancak bu sene durum hiç de böyle değil. Düşme hattında yer alıyorlar ve sadece 8 puan toplayabildiler. Lige kötü başlayan Kasımpaşa ise sonradan açılan takımlardan. Önce Göztepe galibiyeti, ardından da Bursaspor beraberliği Kasımpaşa’yı hemen düşme potasından uzaklaştırdı. Ancak ben iki takımın da hücum yollarında sorun yaşayacağı bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.

Hellas Verona – Bologna : 2.5 ALT / 1.50 (İddaa) – 1.73 (Bets10)

İtalya Serie A’nın da sıkıntılı takımlarından birisi Hellas Verona. Aslına bakarsanız aynı sıkıntıyı Bologna’da şu anda yaşıyor. İki takımda arka arkaya 4 maçtır kaybediyor. Verona’nın sezon başından itibaren böyle vasat futbol oynadığını zaten takip ediyorduk ancak Bologna’nın durumu da içler acısı bir hal almaya başladı. Verona deplasmanında Bologna aynı sıkıntıları yaşamaya devam ederken, 3 ihtimalli karşılaşmadan ben 3 gol çıkmayacağını düşünüyorum. Herkese bol şanslar dilerim.

Toplam Oran

İddaa : 4.72

Bets10 : 7.35

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir