Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Sarp Öğreten’den Günün İddaa Kuponu 2 (31 Ekim 2017)

Sarp Öğreten’den Günün İddaa Kuponu 2 (31 Ekim 2017)

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Burton Albion – Barnsley: 02 (ç) / 1.38 (iddaa) – 1.49 (bets10)

Burton Albion’daki vasat performans haftalardır devam ediyor. Bu sezon Championship’te sadece Birmingham ve Fulham’ı mağlup edebildiler. Zaten Nigel Clough ve ekibini de bu 2 galibiyet ayakta tutuyor fakat ben hala Burton Albion yönetiminin neden Nigel Clough’a katlandığını anlayabilmiş değilim. Tıpkı Burton Albion gibi bu sezonun vasat ekiplerinden biri olan Birmingham, hoca değişikliğine gitti ve yapılan bu kan değişikliğiyle beraber toparlanma sinyalleri verdiler. Burton Albion ise zaten benim bu yıl küme düşme adaylarım arasında yer alıyordu ve öngörülerimi şu an için boşa çıkarmadılar diyebilirim. Barnsley’de tıpkı Burton Albion gibi ligin vasat ekiplerinden biri. Millwall deplasmanında aldıkları galibiyet Paul Heckingbottom ve öğrencilerini şimdilik küme düşme hattından uzakta tutuyor ama her an Barnsley’de o potaya girebilir. Hafta sonu Sheffield Wednesday deplasmanında aldıkları 1 puan bence son derece önemli. Özellikle bu sezon iç sahada başarılı bir performans gösteren Carlos Carvahal’ın ekibine karşı aldıkları 1 puan büyük bir moral aşıladı. İlk haftalarda alınan arka arkaya mağlubiyetlere göre Barnsley’in toparlanma sinyalleri verdiği ortada. Son 5 haftada sadece 1 yenilgi aldılar. Burton’da işler yolunda değil. Barnsley hafta sonu Sheffield Wednesday deplasmanında aldığı galibiyet ile morallendi. Burton karşısında da puan almalarını bekliyorum. Sürpriz kuponlara Barnsley galibiyeti de yazılabilir.

Cardiff City – Ipswich Town: MS 1 / 1.40 (iddaa) – 1.61 (bets10)

Cardiff City’den hafta sonu Millwall karşısında rahat bir galibiyet bekliyordum ama Millwall karşısında ki savunmayı aşamadılar. Tabi ikinci yarıda hakem Stephen Martin’in vermiş olduğu kararlar da Cardiff City ve taraftarının hiç hoşuna gitmedi. Junior Hoilett ve Laing sezonun en kötü maçlarından birini çıkardılar. Özellikle Hoilett çok sayıda top ezdi. Cardiff’te açıkçası son haftalarda bir düşüş olduğu net bir biçimde gözlemleniyor. İlk haftalardaki etkili performanstan adeta eser yok. Üstelik Daniel Ward’ıda topla buluşturamamaya başladılar. Böylelikle skor bulmakta da ciddi anlamda zorluk çekiyorlar. Leeds United galibiyetinden bu yana oynadıkları 4 maçta sadece Middlesbrough’a karşı gol bulabildiler. Ipswich Town ligin mütevazi ekiplerinden biri. Sezon başında ilk 4 maçta 4 galibiyet alarak büyük bir sürpriz yapmışlardı ama bu seri kısa sürdü ve arkar arkaya alınan mağlubiyetler sebebiyle kendilerini orta sıralarda buldular. Tabi bu 4 maçlık galibiyette de ligin zayıf takımlarıyla oynadıklarını söylemek gerekiyor. Hafta sonu ligin en zayıf takımlarından biri olan Burton Albion’a karşı geriye düşmelerine rağmen maçı çevirmeyi başardılar ve 3 maçlık mağlubiyet serisinin ardından kazanarak rahat bir nefes aldılar.  Cardiff City’de moraller bozuk. Millwall karşısında kazanamayınca 3. sıraya gerilediler. Ipswich karşısında kazanıp hafta sonu alınan beraberliği telafi ederler.

Leeds United – Derby County: 2.5 ALT / 1.50 (iddaa) – 1.72 (bets10)

Açıkçası haftanın en zor karşılaşmalarından biri Leeds United ve Derby County arasında oynanacak. Sezona iyi bir giriş yapan Thomas Christiansen’in öğrencileri Milwall mağlubiyetinden sonra iyice dağıldı ve son 7 Championship maçında 5 mağlubiyet alarak bir anda zirveden koptu. Geçtiğimiz Cuma günü kendi evlerinde bu sezonun hem yeni hem de flaş takımlarından biri olan Sheffield United ile karşılaştılar ve mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Geçtiğimiz yıl Everton forması giyen Matthew Pennigton’un ilginç hataları Leeds United’a mağlubiyeti getirdi de diyebiliriz. Derby County ise üstündeki ölü toprağı attı ve son 3 haftada 3. galibiyetini almayı başardı. Birmingham, Brentford ve Cardiff City beraberliklerinin ardından takımda gözle görülür bir toparlanma var. Nottingham Forest ve Sheffield Wednesday galibiyetleriyle moral bulan Derby County, geçtiğimiz hafta sonu da Norwich City deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönerek bir anda kendine play off hattında yer buldu. Eğer bugün de Leeds deplasmanından galibiyet ile ayrılırlarsa ilk 5’te yer alacaklar. Geçen hafta Norwich City karşısında özellikle ilk yarıda çok baskı yediler ve kaleci Scott Carson çok net pozisyonlarda kalesini gole kapadı. Normal şartlarda Leeds’in galip gelmesi gereken bir maç ama sezon başındaki olumlu havadan şimdi eser yok. Derby County rakibinden daha formda. Başa baş bir mücadele bekliyorum. Az gollü tipik bir beraberlik maçı da olabilir.

TOPLAM ORAN

İDDAA: 2.89

Bets10 : 4.12

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir