Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Sarpsborg – Stabaek İddaa Tahmini 16.10.2017

Sarpsborg – Stabaek İddaa Tahmini 16.10.2017

Günün Banko İddaa Kuponu
Günün Banko İddaa Kuponu

Norveç Eliteserien 25. hafta maçında Sarpsborg evinde Stabaek‘i konuk edecek. 2. sırada bulunan Sarspborg’un lider Rosenborg ile arasında12 puan fark bulunuyor.

Mücadelenin iddaa oranlarına bakacak olursak Sarpsborg galibiyetine 1.50 beraberlik tercihine 3.60, Stabaek galibiyetine de 4.00 oran açılmış. Bets10 sitesinin oranlarına baktığımız da ise Sarpsborg galibiyetine 1.60, beraberliğe 3.95, konuk ekip Stabaek galibiyetine ise 5.30 oran açmış durumda. Mücadelenin başlama saati ise 20.00 olarak gösteriliyor.

Avrupa Aşkına

Lider Rosenborg‘un ardından 2. sırada yer alan Sarpsborg‘un şampiyonluk şansı bulunuyor ancak bu ihtimalin çok zor olduğunu belirtmek gerek. Norveç Ligi’nin uzun yıllardan beri tek hakimi olan Rosenborg’un özellikle bu sezon çok etkili bir sezon geçirdiğini ve en yakın takipçisi Sarpsborg ile aralarında 12 puanlık fark olduğunu belirtelim. Sarpsborg adına şampiyonluğun yanı sıra sezonu ilk 3 bandında bitirip Avrupa Ligi elemelerine katılması da son derece önemli. Bu sebeple artık Avrupa Ligi hedefi için uğraşacaklar. Üstelik 3. sırada bulunan Molde ve Brann‘ın karşılaşacağını da düşündüğümüzde 2.’lik adına Sarspborg’un mutlaka kazanması gerekiyor. 2 hafta önce Rosenborg deplasmanından 1-1‘lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Böylesine zor bir deplasmandan puan almaları bence yadsınamayacak derecede önemli. Stabaek maçı öncesinde Sigurd Rosted kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Stabaek Rahat

Stabek, Norveç Eliteserien’in orta halli takımlarından biri. Ligin bitimine 6 hafta kala küme düşme ihtimalleri bulunuyor ancak bunun düşük bir ihtimal olduğunu belirtmek gerek. Son maçta Valerenga karşısında aldıkları 4-2’lik galibiyet ile yerlerini sağlamlaştırdılar. Play out bölgesinin 8 puan önündeler ve kalan 6 haftada ligin en zayıf ekipleri olarak gösterilen Viking ve Tromsö ile daha maçları var. Bu sebeple kümede kalma şanslarını bir hayli yüksek görüyorum. Stabaek’te bugün as kaleci Mande Sayouba sakatlığı sebebiyle kadroda yok. John Seater‘de sakat olan bir diğer isim.

İddaa Tahmini

Sarpsborg’un hedefleri doğrultusunda mutlaka kazanması gerekiyor. Stabaek’in as kalecisinin olmayışı bir handikap. İçerde Sarpsborg galibiyetine güveniyorum.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.50

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.60

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir