Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Marsilya – Toulouse İddaa Tahmini 24.9.2017

Marsilya – Toulouse İddaa Tahmini 24.9.2017

Marsilya - Toulouse İddaa Tahmini 24.9.2017
Marsilya – Toulouse İddaa Tahmini 24.9.2017

Fransa Ligue 1, 7. hafta maçında Marsilya evinde Toulouse takımını konuk edecek. Marsilya geçen hafta Amiens galibiyeti ile moral buldu.

İddaa risk yönetimi ev sahibi Marsilya galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 3.60, konuk ekip Toulouse galibiyetine ise 5.50 oran açmış durumda. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.85 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.50 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.45, karşılıklı gol yok oranı ise 1.80 olarak gözümüze çarpıyor. Marsilya ve Toulouse takımları arasındaki mücadele saat 22.00’de başlayacak.

N’Jie Sayesinde

Marsilya, Clinton N’Jie gibi bir oyuncusu olduğu için bence çok şanslı. Ligin ilk haftasında Dijon karşısında işler kötüye giderken attığı 2 gol, sonrasında ise geçtiğimiz hafta Amiens deplasmanında yine attığı 2 gol ile Marsilya kazanmayı başardı. Çok kritik anlarda sahneye çıkan Kamerunlu golcü Marsilya forması ile 4. maçında 5. golüne ulaşmayı başardı. Veledrome‘da Rennes’e karşı alınan 3-1’lik mağlubiyet bardağı taşıran son damla olmuştu ve Marsilya taraftarı takımı protesto etmişti. Arka arkaya alınan Konyaspor ve Amiens galibiyetleri ile biraz olsun moral bulan Marsilya’nın bugün evinde yaşayacağı puan kaybı yine protestoların artmasına neden olabilir. Öte yandan Toulouse’nin deplasman karnesi de Marsilya’nın elini güçlendiren bir diğer durum. Toulouse maçı öncesinde Morgan Sanson kırmızı kart cezalısı. Mandanda ve Abdennour‘un ise durumu belirsiz. Mitroglou‘nun ilk 11’de olmasa bile ilk 18’e alınması bekleniyor.

Toulouse Sıkıntılı

Toulouse bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 1 puan çıkartabildi. Geçtiğimiz yıldan bu yana 6 maçtır deplasmanda kazanamıyorlar. Ligin ilk haftasına Monaco deplasmanında 2 kez öne geçerek başlasalar da ikinci yarıda yedikleri goller sahadan puansız ayrılmalarına sebep olmuştu. 6 hafta sonunda topladıkları 7 puan ile orta sıralarda yer alan Pascal Dupraz‘ın ekibi, geçtiğimiz hafta evinde Bordeaux‘a 1-0 kaybetti. 2 maçtır skor üretemiyorlar. Marsilya deplasmanı öncesinde iki hücum oyuncusu Yaya Sanago ve Max Gradel‘in durumları belirsiz. Eğer bu iki oyuncu da oynamaz ise Toulouse adına zor bir maç olacak.

İddaa Tahmini

Marsilya’nın artık seri galibiyetler alıp taraftarın öfkesini dindirmesi gerek. Veledrome’da iyi futbol ve beraberinde alınacak bir galibiyet rüzgarı tersine çevirebilir. Marsilya kazanmaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.35

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.60

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir