Yenilikler
Anasayfa / Dünya Kupası Elemeleri / İspanya İtalya Maçı İddaa Tahmini 02.09.2017

İspanya İtalya Maçı İddaa Tahmini 02.09.2017

İspanya İtalya Maçı İddaa Tahmini 02.09.2017
İspanya İtalya Maçı İddaa Tahmini 02.09.2017

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda liderliği yakından ilgilendiren karşılaşmada 16’şar puanları bulunan İspanya ve İtalya karşı karşıya gelecek.

İddaa risk yönetimi ev sahibi İspanya galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 3.20, konuk ekip İtalya galibiyetine ise 3.75 oran açmış durumda. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.35 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 2.15 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.75, karşılıklı gol yok oranı da 1.60 olarak gözümüze çarpıyor. Danimarka ve Polonya takımları arasındaki mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Diego Costa Kadroya Alınmadı

Grupta 16 puan ile liderliğini sürdüren İspanya, aynı puan ile 2. sırada yer alan İtalya’yı konuk edecek. İki takımda en yakın takipçisi Gürcistan’ın 7 puan önünde bulunuyor. İspanya, grupta henüz mağlubiyet yüzü görmedi. 6 maç sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan ile lider konumda bulunuyorlar. İtalya ile aynı puana sahipler ama averaj üstünlüğü İspanya’ya ait. Grubun ilk maçında İtalya’nın ev sahipliği yaptığı mücadele Vitolo ve De Rossi‘nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti. İspanya eğer bugün İtalya karşısında kazanırsa rakibinin hem 3 puan önüne geçecek hem de Dünya Kupası’na doğrudan katılabilmek adına önemli bir avantajı da eline geçirmiş olacak. Grubun son maçında Makedonya‘yı deplasmanda David Silva ve Diego Costa’nın golleriyle geçen İspanya’da aday kadroda ilginç isimler yer aldı. Tam 3 yıl aradan sonra David Villa İspanyo kadrosuna seçildi. Brezilya asıllı İspanyol golcü Diego Costa ise kadroda bulunmuyor.

Marchisio Sakat

İtalya‘da tıpkı İspanya gibi 16 puana sahip ama averaj üstünlüğü İspanya’da olduğu için 2. sırada yer alıyorlar. İki takımında play off’a katılması garanti gibi ama Dünya Kupası’na doğrudan katılabilmek adına iki takımda bugün mutlak galibiyet almak zorunda. Grubun ilk maçında İspanya’yı evinde konuk etmişti ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan mücadelede İtalya epey bir zorlanmıştı. Zaten golü de 82. dakikada De Rossi‘nin penaltı vuruşu ile buldular. Bugün İspanya deplasmanında işleri zor olacak ama İtalya’nın son maçlarına baktığımızda farklı skorlarla galip geldiğini görüyoruz. Hazırlık maçlarından Hollanda’yı 2-1, San Marino’yu 8-0, Uruguay’ı 3-0 ile geçen İtalya, grubun son maçında Liechtenstein’i 5-0 mağlup etmişti. Juventus’ta sakatlığı bulunan Claudio Marchisio sakatlığı sebebiyle kadroya alınmadı.

İddaa Tahmini

İspanya ilk maçta daha etkili olan taraftı. Costa olmayacak olsa da saha ve seyirci avantajını kullanarak İtalya’yı devireceklerdir.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.60

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.75

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir