Herkese merhaba. 17 Ekim Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir iddaa kupon hazırladım. Bol şanslar.

17 Ekim Cumartesi Gününün İddaa Kuponu
Gençlerbirliği – Galatasaray: MS 2, *** (iddaa) – 1.40 (Bets10) ;
Gençlerbirliği’nde bildiğimiz gibi teknik direktör değişikliği yaşandı. Metin Diyadin ile yollarını ayıran Ankara ekibinde göreve Alman teknik adam Bernd Storck getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına geçtiğimiz hafta sonu çıkan Kırmızı Siyahlılar, Amed SK’yı konuk ettiği mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Thalisson’un attığı golle 1 puanı kurtaran Gençlerbirliği puanını ise 8’e yükseltti. Trendyol Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Ankara ekibinde galibiyet hasreti 5 maça çıkmış durumda. Bu hafta sonu ise lider Galatasaray’ı konuk edecekler. Maç öncesinde ev sahibi Gençlerbirliği’nde önemli bir eksik bulunmuyor.
Galatasaray bildiğimiz gibi milli araya farklı bir mağlubiyet ile girmişti. Trabzonspor deplasmanında ağır bir yenilgi alarak milli araya giren Sarı Kırmızılılar, mücadeleyi 4-0 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından Kasımpaşa karşısında reaksiyon göstermesi beklenen Galatasaray, mücadeleyi 3-1 kazandı ve moral buldu. Amed SK’nın puan kaybı yaşadığı haftayı kazanarak geçen Okan Buruk’un öğrencileri tekrardan liderliği geri aldı. Bu sezon Trendyol Süper Lig’de geride kalan 7 haftalık süreçte Galatasaray’ın 16 puanı bulunuyor. Sadece Trabzonspor deplasmanında kaybeden Galatasaray, en yakın takipçisi Beşiktaş’ın 1 puan önünde. Bu hafta sonu ise Ankara’da Gençlerbirliği’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde konuk ekipte Wilfried Singo’nun sakatlığı devam ediyor. Lucas Torreira ise kart cezalısı.
Gençlerbirliği’nde bildiğimiz gibi Metin Diyadin ile yollar ayrıldı. Takımın başına Alman teknik adam Bernd Storck getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Amed SK karşısında çıkan Ankara ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 5 maçtır kazanamayan Kırmızı Siyahlılar, düşme hattına yaklaşmış durumda. Galatasaray ise Trendyol Süper Lig’de tekrardan liderliğe yükseldi. Geçen hafta Amed SK’nın puan kaybettiği haftada Kasımpaşa engelini 3-1 ile geçen Sarı Kırmızılılar, liderlik koltuğuna oturdu. Trabzonspor yenilgisinin ardından kazanarak moral bulan Okan Buruk’un ekibi bu hafta ise Gençlerbirliği deplasmanında da kazanarak, Fenerbahçe derbisi öncesinde moral bulacaktır.
Brentford – Liverpool: KGVAR, *** (iddaa) – 1.48 (Bets10) ;
Brentford, bu sezon İngiltere Premier Lig’in namağlup takımlarından biri. Keith Andrews yönetiminde ilk 6 haftalık süreçte mağlubiyet yüzü görmediler. Sezona iyi bir başlangıç yapan Brentford, bu 6 haftada 10 puan topladı ve üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Gtech’de Chelsea’yi konuk eden ve ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Brenftord, milli araya moralli girmişti.
Milli ara dönüşünde ise geçen hafta sonu Villa Park’ta Aston Villa’nın konuğu oldular. Yegor Yarmoliuk ve Kristoffer Ajer’ın attığı gollerle 1 puanı kurtaran Brentford, yenilmezlik serisini de 6 maça çıkarttı. Brentford’da Alman golcü Kevin Schade, İngiltere Premier Lig’de oynadığı 6 karşılaşmada 3 gol atarak takımının en üretken oyuncusu konumunda. Bu hafta sonu Gtech’de Liverpool’u konuk edecek Brentford, maçın favorisi olarak gösteriliyor.
Liverpool, bu sezon İngiltere Premier Lig’de ilk mağlubiyetini geçen hafta yaşadı. Andoni Iraola’nın öğrencileri Anfield’da konuk ettiği Manchester City’e ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 kaybetti. Tabi durum 0-0 iken Liverpool’da Ryan Gravenberch’in kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığını da hatırlatmak gerekiyor. 11’e 11 mücadele ederlerken, Liverpool’un önemli atakları vardı. Manchester City ile başa baş mücadele ediyorlardı ancak Gravenberch’in oyundan atılmasının ardından rüzgar tersine döndü.
İngiltere Premier Lig’de bu sezon ilk mağlubiyetini yaşayan Liverpool’un 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Öte yandan İlk 6 haftalık süreçte sadece 9 puan toplayabilen Liverpool, şampiyonluk yarışının da gerisinde kalmış durumda. Lider Manchester City’nin tam 9 puan gerisine düştüler. Bu hafta sonu konuk olacakları Brentford deplasmanında da işleri pek kolay olmayacak.
Brentford’da bu sezon İngiltere Premier Lig’de mağlubiyeti bulunmayan takımlardan biri. Geçen hafta sonu konuk oldukları Aston Villa deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. 6 maçtır kaybetmeyen Keith Andrews’ın ekibi 10 puana sahip. Bu hafta Gtech’de Liverpool’u ağırlayacaklar. Liverpool ise sezonun ilk mağlubiyetini geçen hafta yaşadı. Anfield’da konuk ettikleri lider Manchester City’e 3-0 mağlup oldular. İngiltere Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Liverpool, şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kaldı. Liverpool maçın favorisi ama Gtech’de işleri kolay olmayacak. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika beklentim var.
Bologna – İnter: KGVAR, *** (iddaa) – 1.70 (Bets10) ;
Bologna’da bildiğimiz gibi Domenico Tedesco ile 4. haftanın sonunda yollar ayrılmıştı. Tedesco yönetiminde galibiyet alamayan Bologna, takımın başına Raffaele Palladino getirildikten sonra olumlu sinyaller vermeye başladı. Milli maç arasına Torino beraberliği ile giren Bologna, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Milli ara dönüşünde ise Lecce’yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Bologna, İtalya Serie A’da sezonun ilk galibiyetini elde etmiş oldu.
İtalya Serie A’da ilk 6 haftalık süreçte alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bologna, düşme hattının 1 puan üzerinde. 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek Lecce deplasmanında kazanmayı başaran Bologna, bu hafta sonu ise Renato Dall Ara’da İnter ile kozlarını paylaşacak.
İnter bu sezon İtalya Serie A’da yine şampiyonluğun en güçlü adayı diyebiliriz. Cristian Chivu’nun ekibi ilk 6 haftada da mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon sadece 1 maçta puan kaybı yaşadılar. O puan kaybını da milli ara öncesinde Olimpico’da Roma ile 2-2 berabere kalarak yaşamışlardı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Parma’yı konuk eden Milano temsilcisi sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun maça ilk 11’de başladığını ve penaltıdan gol attığını da belirtelim.
İtalya Serie A’da ilk 6 haftada 16 puanı bulunan İnter lider konumda. 2. sıradaki Lazio ile beraber liderliği paylaşan İnter, bu hafta sonu ise Renato Dall Ara’da Bologna’nın konuğu olacak. Geçen sezon Bologna deplasmanına konuk olan İnter, karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı.
Bologna bildiğimiz gibi sezona Domenico Tedesco yönetiminde başlamıştı ancak kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı. Raffaele Palladino’nun göreve gelişinin ardından ilk 2 maçta 4 puan toplayan bir Bologna var. Milli araya Torino beraberliği ile giren Bologna, geçen hafta ise Lecce’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu hafta ise lider İnter’i ağırlayacaklar. İnter ise İtalya Serie A’da namağlup yoluna devam ediyor. Geçen hafta konuk ettikleri Parma engelini 3-0 ile geçtiler. 6 maçta 16 puan toplayan Cristian Chivu’nun öğrencileri lider konumda. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’e 4-3 kaybettiler ve ilk 2 maçta puan alamadılar. Haliyle de moraller biraz bozuldu. Renato Dall Ara’da gollü ve tempolu bir maç bekliyorum. Bologna reaksiyon göstermeye başladı. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.
Toplam İddaa Oranı: ***
Bets10 Bahis Oranı: 3.52
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR