Yenilikler
Anasayfa / Barcelona / Juventus Barcelona Maçı İddaa Tahmini 23.7.2017

Juventus Barcelona Maçı İddaa Tahmini 23.7.2017

Juventus Barcelona Maçı İddaa Tahmini 23.7.2017
Juventus Barcelona Maçı İddaa Tahmini 23.7.2017

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika grubunda son Şampiyonlar Ligi finalisti Juventus ile İspanyol devlerinden Barcelona karşı karşıya geliyor.

23 Temmuz Cumartesi gecesini Pazar’a bağlayan gece saat 01.05 de başlayacak karşılaşma Kanal D’den naklen ekranlara gelecek. İddaa kodu 292 olan müsabakada Juventus galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.20, Barcelona galibiyetine ise 1.90 oran verilmiş durumda. Bets10 oranlarına da bakmak istersek, İtalya Devi Juventus‘a 3.15, beraberliğe 3.40, Barcelona galibiyetine ise 2.10 oran şeklinde tanımlı.

Juventus’da Yeni Kaleci

İtalya Serie A‘da şampiyonluğu kimseye bırakmayan ve adeta şampiyonluk kupasını domine eden Juventus, şampiyonlar ligi finalinde Real Madrid karşısında yine yenildi ve finalde veda etti. Ancak bu sezon yapılan transferler yine ligin ve şampiyonlar liginin en büyük şampiyonluk adayı olduklarının göstergesi. Ancak takımdan ayrılan çok önemli isimler de var. Bunlar arasında en önemlisi Dani Alves. Manchester City ile ismi anılan yıldız futbolcunun sözleşmesi Juventus ile feshedilecek. Takıma yeni katılan isimler ise Patrick Schick, Bayern Münih’in yıldız ismi Douglas Costa ve Wojciech Szczesny.

Barca Sahaya İniyor

En son Mayıs ayında oynadığı Kral Kupası Final maçında Deportivo Alaves’i 3-1 ile geçerek kupaya uzanan Barcelona o zamandan beri ilk defa bir maça çıkacak. Bu 2 aylık ara süresinde sezona antrenmanlarla hazırlanan Barca‘da bu aralar Neymar‘ın PSG ile olan flörtü konuşuluyor. Ayrıca Barcelona Liverpool’un yıldız ismi Coutinho ile ilgileniyor ancak son yapılan açıklamada Jurgen Klöpp kendisini satmayacaklarını belirtti. Sezon başında Barcelona‘nın başına gelen Valverde büyük beklentiyi karşılayabilecek mi göreceğiz.

İddaa Tahmini

İki takımda tüm dünya spor basınının yakından takip ettiği ekipler. Bu maçta da çok keyifli ve çekişmeli olacaktır diye düşünüyorum. Ben bu müsabakada taraf bahsnden kaçıp gol bahsine yönelmek istiyorum. KGVAR en mantıklı seçenek olacaktır. Bol şanslar dilerim.

İddaa Oranı : KGVAR / 1.30

Bets10 Oranı : KGVAR / 1.59

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir