Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Shamrock Stjarnan Maçı İddaa Tahmini 6.7.2017

Shamrock Stjarnan Maçı İddaa Tahmini 6.7.2017

Shamrock Stjarnan Maçı İddaa Tahmini 6.7.2017
Shamrock Stjarnan Maçı İddaa Tahmini 6.7.2017

Uefa Avrupa Ligi‘nde İrlanda Premier Lig temsilcisi Shamrock Rovers ilk maçtan avantajı cebine koymuştu. Şimdi sıra Stjarnan‘ı içeride yenip turlamaya geldi.

İddaa kodu 610 olan müsabaka eleme turunun en keyifli ve en çekişmeli eşleşmelerinden biri. Shamrock Rovers ev sahipliğinde oynanacak rövanş müsabakasında iddaa oranlarında Shamrock Rovers galibiyeti 1.60, beraberlik 3.20, Stjarnan galibiyeti de 3.75 olarak sunulmuş. İddaa bir çok Avrupa Ligi maçında olduğu gibi bu karşılaşmaya da Çifte Şans ve Maç Sonucu seçeneklerinden başka oran vermiyor. Bets10 oranlarına da bakalım. Shamrock Rovers galibiyeti 1.77, beraberlik 3.50, Stjarnan galibiyeti de 4.15 oran şeklinde. Müsabaka Tallaght Stadium’da oynanacak. 6 Temmuz Perşembe akşamı saat 22.00 de başlayacak.

Tur Şimdi Daha Kolay

Uefa Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu ilk maçlarında rakibini İzlanda’da 1-0 ile devirerek rövanşa çok avantajlı gelen Shamrock, tur için çok büyük bir şans yakalamış oldu. İlk oynanan müsabakaya baktığımızda Shamrock‘un rakibine oranla daha üstün olduğu taraflar bir hayli çoğunlukta elbette. Stjarnan maçından sonra ligde oynadıkları Sligo Rovers maçını kaybetselerde Avrupa Ligi Tur maçı büyük önem taşıyacak elbette. Dolayısıyla daha azimli olacaklarına inanıyorum ben.

Kalite Farkı

İzlanda’da oynanan ilk müsabakada rakibinden çok daha düşük bir grafik çizen Stjarnan, elbette ki rakibi Shamrock‘a göre kadro kalitesi, oyun anlayışı, fiziki yeterlilik açısından yeterli bir ekip değil. Bunu da ilk maçtan görmüş olduk. İrlanda Premier Ligi’nde Shamrock,  Stjarnan‘ın İzlanda Ligi’ne nazaran daha kalıplı ve daha iyi takımlarla mücadele ediyor. Bu da ortaya harmanlanmış bir tecrübe ve yetenek çıkarıyor.

İddaa Tahmini

Ev sahibi ekip rakibine göre çok daha güçlü. Ben sahaya çıkıp sanki ilk maçta kazanmamış gibi oynayacaklarına ve ilk yarıdan itibaren saldıracaklarına inanıyorum. Shamrock Rovers galibiyeti izleriz. Bol şanslar.

İddaa Oranı : MS 1 / 1.60

Bets10 Oranı : MS 1 / 1.77

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir