Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Yeni Zelanda Portekiz Maçı İddaa Tahmini 24.6.2017

Yeni Zelanda Portekiz Maçı İddaa Tahmini 24.6.2017

Yeni Zelanda Portekiz Maçı İddaa Tahmini 24.6.2017
Yeni Zelanda Portekiz Maçı İddaa Tahmini 24.6.2017

Konfederasyon Kupası A Grubu son maçında Yeni Zelanda evinde Portekiz‘i konuk edecek. Meksika karşısında 2-1 kaybeden Yeni Zelanda’nın grupta herhangi bir iddiası kalmadı.

Bets10 oranlarına baktığımızda ev sahibi Yeni Zelanda galibiyetine 26.00, beraberlik tercihine 9.85, konuk ekip Portekiz galibiyetine ise 1.11 oran açmış durumda. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 2.85 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.43 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 2.60, karşılıklı gol yok oranı ise 1.45 olarak gözümüze çarpıyor. Krestovskyi Stadı’nda oynanacak mücadele saat (Türkiye saati ile) 18.00’de başlayacak. Konuk ekip Portekiz maçta favori olarak gösterilen taraf.

Yenİ Zelanda’nın İddiası Kalmadı

Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Yeni Zelanda, beklentileri boşa çıkartmadı ve oynadığı 2 maçta da rakiplerine karşı puan alamadı. 2 maç sonunda grupta puansız olarak son sırada yer alıyorlar. Meksika karşısında kaybettikleri maç ile beraber grupta da bir iddiaları kalmadı. Golcü Chris Wood’un golüyle öne geçseler de maçın 2. yarısında arka arkaya yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. En azından Meksika maçında Rusya maçına göre daha etkili bir oyun sergilediklerini söyleyebiliriz ama bugün Portekiz karşısında da işleri epey bir zor olacak.

Portekiz Güle Oynaya

Portekiz, grupta oynadığı 2 karşılaşmadan 4 puan çıkartmayı başardı ve büyük bir avantaj elde etti. Bugün grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Yeni Zelanda karşısında sahadan 1 puan ile ayrılırlarsa gruptan çıkmayı garantileyecekler. İlk maçta Meksika karşısında maça durgun başlasalar da Ronaldo ve Quaresma önderliğinde etkili bir oyun sergilemişlerdi. Maçın uzatma dakikalarında yenen gol Portekiz’in sahadan 1 puan almasına neden olsa da Rusya  karşısında aldıkları tek gollü galibiyet gruptan çıkma adına Portekiz’e büyük bir avantaj sağladı. Rusya karşısında Jose Fonte’yi yedek bırakan Fernando Santos, bugün yine Bruno Alves ve Pepe ikilisine görev verebilir. Andre Gomes, Rusya karşısında çok hata yapmıştı. Bu sebeple Andre Gomes’in de yedek başlayabileceğini düşünüyorum. Fernando Santos rotasyona gitse bile Portekiz, Yeni Zelanda’yı rahat yenebilecek güçte.

İddaa Tahmini

Yeni Zelanda’nın Portekiz’e karşı direnmesi çok zor. Portekiz kazanarak gruptan çıkacaktır.

İddaa Oranı: İY 2 / —-

Bets10 Oranı: İY 2 / 1.38

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir