Yenilikler

Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (15 Haziran 2017)

Günün İddaa Kuponu
Günün İddaa Kuponu

Cadiz – Tenerife: 2.5 ALT / 1.35 (iddaa) – 1.48 (bets10)

İspanya 2.Ligi play off yarı finalinde Cadiz ve Tenerife karşılaşacak. Her iki takım da ligin en fazla berabere kalan ekiplerinden. Özellikle ev sahibi Cadiz yakın zamanda oynadığı 8 maçın 7 tanesini berabere bitirdi. Bu beraberlik krizini henüz aşabildiler. Fakat play off atmosferinde ben yine bu aşırı kontrollü futbolun devreye gireceğini düşünüyorum.  Tenerife takımı da İspanya 2. Ligi’nin en az gol yiyen ikinci takımı. Gerçi bu kimliği son haftalarda bir nebze kayboldu. Son 10 maçın 9 tanesinde en az 1 gol yediler. Yarı final maçında savunma motivasyonları üst düzeye çıkacaktır. Tahminim 2.5 ALT yönünde.

Coritiba – Bahia: 2.5 ALT / 1.55 (iddaa) – 1.65 (bets10)

Geçmişte Alex ile tanıdığımız Coritiba takımı bu sezon Brezilya Serie A’ya yine çok iyi başladı. Yine diyorum çünkü son yıllarda sezona hep böyle başlıyorlar. Sonra çok büyük bir düşüş yaşayıp küme düşme mücadelesi veriyorlar. Bu kısır döngünün yine tekrar edeceğini düşünüyorum. Geçen sezon özellikle deplasmanlarda çok iyi bir grafikleri yoktu. İç sahada rakiplere baskı yapmalarına uygun bir atmosferleri var. Buna rağmen tek gol atıp üzerine yattıkları çok maç oynadılar. Bahia ligin hiç berabere kalmayan ekiplerinden biri durumunda. 3 kez kazanıp 3 kez de kaybettiler. Coritiba Bahia maçında 3 ve daha fazla gol beklemiyorum.

Helsinki – Jyvaskyla: H1 / 1.25 (iddaa) – 1.34 (bets10)

Helsinki Finlandiya Ligi’nin yine en büyük şampiyonluk adayı durumunda. Şu ana dek 12 maçın 7 tanesini kazandılar ve zirveye yerleştiler. Onları bu sene zorlama potansiyeli olan ekipler de çok iyi başlayamadı. Rakibi Jyvaskyla ligin dibine demir attı. Onların da 12 maç sonunda tek bir galibiyetleri bulunuyor. Deplasmanda Helsinki’ye direnmelerini ihtimal dışı buluyorum. 28 golle en çok gol bulan Helsinki’den en az 2 fark yemeleri sürpriz olmayacaktır.

TOPLAM ORAN: 2.61 (İddaa) – 3.27 (Bets10)

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir