Yenilikler
Anasayfa / Danimarka Milli Takımı / Kazakistan Danimarka Maçı İddaa Tahmini 10.6.2017

Kazakistan Danimarka Maçı İddaa Tahmini 10.6.2017

Kazakistan Danimarka Maçı İddaa Tahmini 10.0.2017
Kazakistan Danimarka Maçı İddaa Tahmini 10.0.2017

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu‘nda son sırada yer alan Kazakistan, gruptan çıkabilmek için varını yoğunu ortaya koyan Danimarka ile karşılaşıyor.

İddaa kodu 122 olan mücadele Kazakistan‘ın ev sahipliğinde Ortalıq Stadyumu’nda oynanacak. Yaklaşık 26.000 kişilik Stadyum’da oynanacak maç 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 19.00 da başlayacak. Rus hakem Vladislav Bezborodov’ın yöneteceği karşılaşmada iddaa oranlarında Kazakistan galibiyetine 5.50, beraberliğe 3.60, Danimarka galibiyetine ise 1.35 oran verilmiş durumda. Bets10 da yer alan oranlara da göz atalım. Ev sahibi Kazakistan galibiyetine 7.35, beraberliğe 4.20, Danimarka galibiyetine ise 1.44 oran verilmiş.

Kazakistan’ın Umutları Tükeniyor

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu‘nda son sırada yer alan Kazakistan oynadığı 5 karşılaşmada hiç galip gelemedi ve yalnızca 2 puan toplayabildi. 2 beraberlik ve 3 de mağlubiyeti bulunan Kazakistan son 3 maçtır yeniliyor. Gruptaki beraberliklerini ise Romanya ve şaşırtıcı bir şekilde Polonya’dan almayı başardılar. Ancak Kazakistan‘ın oynadığı futbol anlamında olumlu şeyler söylemek çok zor. Bu karşılaşmada da herhangi bir sürpriz sonuç çıkaracaklarını düşünmüyorum. Grupta oynadıkları maçlarda toplamda 3 gol atarken, 13 gol yediler. Bu istatistik bile ne kadar zayıf bir takım olduklarının göstergesi

Danimarka 2. Olmak İstiyor

Grupta 7 puanla 3. sırada yer alan Danimarka ise kolay bir deplasmana konuk olduğu için bu avantajı kullanıp bir üstünde yer alan rakibi Karadağ’ın puan kaybetmesini bekleyecek. Oynadıkları 5 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldılar. Deplasmanda ise daha hiç galip gelemediler ve bu müsabakada grupta ilk deplasman galibiyetlerini almak isteyecekler. Kadro içerisinde en çok dikkat çeken isim Tottenham forması giyen Christian Eriksen. 32 Milyon Euro değerindeki futbolcunun Dünya Kupası’na katılmaları halinde de adından çok söz ettireceğini düşünüyorum.

İddaa Tahmini

Kazakistan için yine çok zor olacak karşılaşmalardan birisi. Danimarka ilk maçtaki gibi mutlaka saldıracak ve nihayetinde galibiyete ulaşacaktır. MS 2 olur diye ön görüyorum. Bol şanslar.

İddaa Oranı : MS 2 / 1.35

Bets10 Oranı : MS 2 / 1.44

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir