Yenilikler

Günün İddaa Kuponu (2) 11.10.2025

İddaa fikstüründe 11 Ekim Cumartesi akşamı yer alan 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Estonya – İtalya: MS 2 (-2), 1.43 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Estonya cephesinde umutlar tükeniyor. 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nun zayıf halkası arasında yer almaya devam eden Estonya, 5 maçlık fikstürde 4 mağlubiyet aldı. Sadece Moldova deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkan Estonya, geri kalan haftalarda ise İsrail, Norveç İtalya’ya karşı mağlup oldu. Son olarak İtalya karşısında izlediğimiz Estonya, sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. 5 maç sonunda kalesin 13 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi. Liderlik şansı matematiksel olarak ortadan kalkan ev sahibi, 2.’ilk koltuğunda ise 1 maç fazlasına rağmen 6 puan geride yer alıyor. Umutları tükenmek üzere olan Estonya’nın, bu hafta italya karşısında sürprize ihtiyacı var. Ev sahibinde karşılaşma öncesinde önemli bir eksik bulunmadığını söyleyelim. 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’na beklenmedik bir mağlubiyetle başlangıç yapan İtalya, üst üste galibiyetlerle toparlanmayı başardı ve zirve takibine devam etti. Norveç deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, Moldova, Estonya ve İsrail karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Gennaro Gattuso ve öğrencileri, 1 maç eksikle zirvenin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 4 maçlık fikstürde rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran İtalya, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Giderek yükselen bir performansa sahip olan İtalya, gözünü liderlik koltuğuna dikti. Üst üste galibiyetlerle Estonya deplasmanında izleyeceğimiz İtalya, ilk maçta rakibine 5 golle üstünlük kurmayı başardı. İtalya bir kez daha kazanarak, Dünya Kupası yolunda hata yapmak istemiyor. Konuk ekipte karşılaşma öncesinde önemli bir eksik bulunmadığını söyleyelim. Dünya Kupası yoluna 5’er golle üst üste galibiyetler almaya başlayan İtalya, gözünü liderlik koltuğuna dikti. Vites yükselterek yoluna devam eden İtalya, Estonya karşısında bir kez daha çok rahat bir galibiyete imza atacaktır.

Norveç – İsrail: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Norveç, 2026 Dünya Kupası yolunda kazanmaya devam ediyor. Avrupa Elemeleri I Grubu’na damga vuran Stale Solbakken ve öğrencileri, 5’te 5 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. İtalya, İsrail, Estonya ve Moldova karşısında çıktığı tüm maçları kazanan Norveç, son olarak Moldova karşısında gövde gösteresi yaptı. Rakip filelere gol olup yağan Norveç, 11-1’lik unutulmaz bir galibiyete imza attı ve zirvedeki yerini korumaya devam etti. 5 maçta rakip fileleri 24 kez havalandıran Norveç, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. En yakın rakibinin 1 maç fazlasıyla 6 puan üzerinde yer alan ev sahibi, son 3 haftaya girilirken bu avantajı korumak ve lider olarak 2026 Dünya Kupası’na adını yazdırmak istiyor. İsrail’i konuk edecek olan Norveç takımında karşılaşma öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.  İtalya karşısında gol düellosunu kaybeden İsrail, son 3 haftaya girilirken 2. sıradaki yerini İtalya’ya kaptırdı. 2026 Dünya Kupası yoluna kritik bir mağlubiyet alan İsrail, maç boyunca geriden gelerek İtalya’yı yakalamasına rağmen, son dakika golüyle kaybetti. 5 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle noktalayan İsrail, zirvenin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Bu hafta deplasmanda liderlik koltuğunda oturan Norveç’e konuk oluyorlar. 5 maçta kalesini 11 gole kapatamayan İsrail, rakip fileleri ise 15 kez havalandırmayı başardı. Taraftarı önünde Norveç’e karşı 4-2’lik mağlubiyetten kurutlamayan İsrail, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekipte bu hafta sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Norveç çıktığı tüm maçları kazanarak liderlik ipini göğüslemeye devam ederken, İsrail ise sürpriz bir performansla gruptan çıkma umutlarını koruyor. İki takımda şuana kadar iyi hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Norveç ve İsrail’in bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.20

Bets10 Bahis Oranı: 3.23

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …