Yenilikler
Anasayfa / AEK Atina / Panathinaikos AEK Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Mayıs 2017

Panathinaikos AEK Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Mayıs 2017

Panathinaikos AEK Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Mayıs 2017
Panathinaikos AEK Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 24 Mayıs 2017

Yunanistan Süper Ligi‘nde normal sezon maçlarının tamamlanmasının ardından Avrupa kupalarına katılma heyecanı sürüyor. Panathinaikos‘un rakibi AEK olacak.

24 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30 da başlayacak karşılaşmada ev sahibi Panathinaikos olacak ve müsabakanın iddaa kodu 467. Apostolos Nikolaidis Stadyumu’nda oynanacak olan Yunanistan Süper Ligi Avrupa Play Off karşılaşmasında iddaa oranlarına baktığımızda ev sahibi Panathinaikos galibiyetine 2.30, beraberliğe 2.70, AEK galibiyetine ise 2.40 oran verilmiş durumda.

Panathinaikos Play Off’a İyi Başlamadı

Yunanistan Süper Ligi‘nde oynadığı 30 karşılaşmadan 57 puan toplayarak normal sezonu 3. sırada tamamlayan Panathinaikos, play off karşılaşmalarına hiç iyi başlamadı arkadaşlar. Oynadığı 2 maçtan yalnızca 1 puan çıkaran Panathinaikos bu kez sahaya 3 puan için çıkacak. Aksi takdirde Şampiyonlar Ligi hayalleri suya düşecek. Play offlarda oynadığı ilk karşılaşmada 10 kişi kaldığı maçta Panionios ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, AEK deplasmanına konuk oldular ve bu müsabakayı da 1-0 kaybettiler. Buradan ben şu sonucu çıkarıyorum ki Panathinaikos‘un normal sezonla alakası yok şu an. PAOK ile oynadıkları müsabaka skor 1-1 iken yarıda kaldı. Panathinaikos‘ta eksik yok.

AEK’da Tek Hedef Şampiyonlar Ligi

Normal sezon performansına baktığımızda rakibi Panathinaikos‘a nazaran 1 alt sırada yer alan AEK, play off karşılaşmalarına öyle bir başladı ki liderlik koltuğuna oturdu. 3 de 2 yapan AEK ilk karşılaşmada deplasmanda PAOK‘u geçerken şaşırtıcı bir şekilde Panionios’a mağlup oldu 2. maçta. Ancak bu müsabakanın ardından derhal toparlandılar ve Panathinaikos‘u içeride 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu geri aldılar. Bu karşılaşma öncesinde AEK eksiklerini de kontrol ettiğimde sakat yada cezalı oyuncu bilgisi bulunmadığını hatırlatmak isterim arkadaşlar.

İddaa Tahmini

Play offlar açısından çok önemli bir karşılaşma olacak elbette. Ev sahibi mutlak 3 puan sahaya çıkacak, AEK ise elde ettiği avantajı bırakmak istemeyecektir. Ev sahibi Panathinaikos‘un performansı güven vermiyor. Dolayısı ile ben gol bahsinden yanayım ve bu karşılaşmada KGVAR öneriyorum sizlere.

İddaa Oranı : KGVAR / 1.60

Bets10 Oranı : KGVAR / 2.02

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir