Yenilikler

Günün İddaa Kuponu (2) 11.08.2025

Günün maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Odense Randers: 2.5 ÜST, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Betroad); Sezona Midtjylland deplasmanında aldığı 3-3’lik beraberlik ile başlayan Odense, ardından Viborg’u evinde 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Vejle deplasmanına konuk oldukları müsabakayı 4-0 kaybettiler ve ligde bu sezon ki ilk mağlubiyetlerini almış oldular. Müsabakanın ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Alexander Zorginer’in öğrencileri ikinci yarıda da rakiplerinden aynı tarifeyi gördüler ve sahadan farklı mağlup ayrıldılar. Karşılaşma boyunca hücumda son derece yetersiz kaldıklarını ve sonuna kadar hak ettikleri bir mağlubiyet ile sahadan ayrıldıklarını belirtmek isterim. Aldıkları mağlubiyet ile 4 puanda kaldılar ve ligde 8. Sırada yer aldılar. Bu hafta Randers’ı konuk edecekler. Müsabakayı kazanarak geçtiğimiz hafta kaybettikleri puanları evlerinde telafi etmeye çalışacaklar.  Sezona iyi bir giriş yapan Randers, çıktığı 3 müsabakasında yenilgi yüzü görmedi ve 7 puan topladı. Son olarak Silkeborg IF’yi evlerinde 1-0 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısının ortalarına doğru penaltıdan bulduğu gol ile 1-0 öne geçen ve soyunma odalarına da bu skor ile giren Rasmus Bertelsen’in öğrencileri, ikinci yarıda gole daha yakın oynamaya başlayan rakiplerine karşı skoru korumayı başardılar ve sahadan ilk yarı skoru ile galip ayrıldılar. Puan cetveline göz attığımızda 7 puan ile 2. Sırada yer aldıklarını görüyoruz. Bu hafta Odense deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Paul Izzo’nun sakatlığının olduğu bilgisini de paylaşalım. Odense’nin bu sezon ligde oynadığı 3 müsabakada da 3.5 gol barajları aşıldı. Randers ise bu sezon oynadığı 3 müsabakada da gol atmayı başardı. Gollü bir müsabakanın bizleri beklediğini ve en azından 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Estoril Estrela: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Betroad); Geçtiğimiz sezon takımın başına Ian Cathro’yu getiren ve tüm sezonu onun yönetiminde geçiren Estoril düşme korkusundan uzak kalmıştı. Lig’de çıktıkları 34 müsabakadan; 12 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyet alarak ayrılmışlar ve topladıkları 46 puan ile de sezonu 8. Sırada tamamlamışlardı. Yeni sezonda da yollarına Ian Cathro ile devam ediyorlar. Sezon öncesinde Wagner Pina’yı Tarbzonspor’a gönderdiler. Ayrıca Pedro Alvaro, Dani Figueira, Michel Costa, Ismael Sierra, Israel Salazar, Eliaquim Mangala gibi isimlerinde takımdan ayrıldıklarını görüyoruz. Takıma dahil olan isimlere göz attığımızda ise; Nodar Lominadze, Pizzi, Peixinho, Khayon Edwards, Bernardo Lourenço, Ferro, Martin Turk, Patrick de Paula, Diogo Brasido gibi isimler göze çarpıyor. Son olarak Millwall ile bir dostluk müsabakası yaptılar ve 3-0 kaybettiler. Bu hafta ligde Estrela’yı konuk edecekler. Hedef sahadan 3 puan ile ayrılmak olacak. Portekiz Premier Lig’ine 2 sezon önce yükselen Estrela, iki sezondur alt sıralarda düşmeme mücadelesi veriyor. Yine de bir şekilde ligde kalmayı ve lige tutunmayı başarıyorlar. Geçtiğimiz sezonu 29 puan ile tamamladılar ve düşme hattının sadece 2 puan 15. Sırada yer aldılar. Yeni sezonda takımın başında geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde takımın başına geçen Ze Augusto’yu görüyoruz. Sezon öncesinde 7 dostluk müsabakası yaptılar ve bunlardan; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak ayrıldılar. Son olarak Farense’ye 1-0 kaybettiler. Bu hafta ligde Estoril deplasmanına konuk olacaklar.  Estoril kadro olarak rakibinden çok daha kaliteli isimlere sahip. Geçtiğimiz sezonun son haftasında da iki takım karşı karşıya gelmişler ve Estoril evinde rakibini 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etmişti. Ian Cathro ve öğrencilerinin evlerinde 3 puana yakın olduklarını düşünüyorum.

Porto Vitoria Guimaraes: 2.5 ALT, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Betroad); Geçtiğimiz sezonu istediği gibi tamamlayamayan ve şampiyonluk yarılının epeyce gerisinde kalan Porto, sezonun ardından FİFA Kulüpler Dünya Kupası’na katılmıştı. Burada da etkili olmadılar ve A Grubu’nu topladıkları 2 puan ile 3. Sırada tamamlayarak organizasyona veda ettiler. Yeni sezonda takımın başında geçtiğimiz sezon Ajax’ı çalıştıran Farioli’yi görüyoruz. FİFA Dünya Kulüpler Kupası’nın ardından 3 dostluk müsabakası yaptılar ve bunların 3’ünü de kazanmayı başardılar. Son olarak Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ettiler. Bu hafta ligde Vitoria Guimaraes’i konuk edecekler. Farioli yönetiminde ligdeki ilk karşılaşmalarını kazanmak için sahada olacaklar. Takımda karşılaşma öncesinde eksiklik göze çarpmıyor. Vitoria Guimaraes, geçtiğimiz sezon ligde çıktığı 34 müsabakadan; 14 galibiyet, 12 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak ayrıldı. Sezonu da 54 puan ile 6. Sırada tamamladılar. Yeni sezon öncesinde takımın başına Luis Pinto’yu getirdiler. Takımdan ayrılan isimlere göz atacak olursak; Filipe Relvas, Bruno Gaspar, Ze Carlos, Joao Mendes, Jesús Ramírez, Marco Cruz, Joao Oliveira, Mikel Villanueva gibi isimler göze çarpmıyor. Takımın yeni yüzleri arasında ise; Fabio Blanco, Juan Castillo, Matija Mitrovic, Thiago Balieiro, Orest Lebedenko, Oumar Camara, Miguel Nóbrega, Rodrigo Abascal, Alioune Ndoye, Paulo Vitor gibi isimler gözüküyor. Sezona hazırlık aşamasında 7 dostluk müsabakası yaptılar ve bunlardan; 6 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak ayrıldılar. Son olarak Chaves’i 2-1 mağlup ettiler. Poertekiz Premier Lig’inde sezona zorlu Porto deplasmanında başlayacaklar. Güçlü rakiplerinden en azından 1 puan kopartmaya çalışacaklar. Farioli kontrollü oyunu benimseyen bir teknik adam. Ajax gibi hücum gücü yüksek bir takımı bile hücum standartlarının çok altında oynattı. Vitoria Guimaraes’de zorlu deplasmanda savunmasını ön planda tutacaktır. Karşılaşmada 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.33

Betroad Oranı: 6.39

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …