Yenilikler
Anasayfa / Anket / Galatasaray Hamza Hamzaoğlu’suz İlk Maçına Çıkıyor

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu’suz İlk Maçına Çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor maçı 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.15’te Lig Tv’den naklen yayınlanacak. Karşılaşma Türk Telekom Arena’da oynanacak maçta Sarı-Kırmızılılar ev sahipliğini üstlenecek.

[democracy id=”4″]

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu Şoku

hamzahamzaoglu-galatasaray-futboltrMaç öncesi Galatasaray cephesinde işler pek istenilen gibi gitmiyor. 18 Kasım’da antrenmanlar devam ederken Sarı-Kırmızılı kulüpte herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Kulüp beklenmedik bir şekilde Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulübün internet sitesinde “Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.” diye bir açıklama yapıldı.

Hamza Hamzaoğlu ise;

Yönetim kurulu benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlı olsun.” Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Hamzaoğlu ile bugün görüştüklerini belirterek, “Hamza hoca ile bugün dostane bir görüşme yaptık. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmaya karar verdik. Konunun gerekçelerini şuan için paylaşmak istemiyorum.” şeklinde konuştu.

Şuan ise gözler yönetim kurulunun yeni anlaşacağı teknik direktörün kim olacağı sorusuna yönelmiş bir vaziyette. İhtimaller ise şimdi Dursun Özbek üzerinde dönüyor, sonuç olumlu mu olumsuz mu olur bunu ilerleyen günlerde öğreneceğiz. Bu durumun oyuncuların motivasyonlarını, enerjilerini ve çalışmalarını olumlu yönde etkileyeceği pek mümkün görünmüyor.

Gözler Samuel Eto’olu Antalyaspor’da!

Antalyaspor Eto’o transferinin ardından iyi başladığı ligde son haftalarda kötü sonuçlara imza atmaya ve düşüşe geçmeye başladı. Kırmızı-Beyazlılar maç hazırlıklarını genç teknik direktörleri Yusuf Şimşek’in öncülüğünde Hasan Subaetoo-antalyaspor-futboltrşı Tesisleri’nde sürdürüyorlar. Hem takımı hem de taraftarlarını he
yecanlandıran bir transfer konusu ile gündeme geldi Kırmızı-Beyazlılar. Andre Pirlo’yu transfer edeceği ihtimali ilerleyen günlerde netlik kazanılması bekleniyor. Antalyaspor teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, Galatasaray maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirterek, “Kayseri’de kaybettiğimiz 2 puanı Galatasaray maçında 3 puan olarak telafi edeceğiz. Kazanan biz olacağız” dedi. Şuan da ligde 15 puan ile 9. sırada olan Antalyaspor’un cumartesi günü maçtaki performansı büyük merak konusu.

Takımların İstatistikleri

Her iki takım bugüne kadar toplamda 48 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Antalyaspor Sarı-Kırmızılılara karşı 7 kez galip gelirken, 13 beraberlik ve 28 yenilgi aldı. İki takım Türkiye Kupası’nda 10 ve Spor Toto Süper Lig’de ise 38 kez karşı karşıya geldi. Şimdi ise Spor Toto Süper Lig’de 39. kez karşı karşıya gelece iki takım arasında oynanan son 4 maç beraberlikle sonuçlanmıştı. Sarı-Kırmızılarda yaşanan beklenmedik olaydan sonra gözler Antalyaspor’a döndü. Karşı takım için yaşanan bu olayı kendi lehlerine çevirebilecekler mi yoksa Galatasaray durumdan etkilenmeyip, kendini bırakmadan galibiyete mi imza atacak? Her iki takıma da başarılar dileriz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Futbol TR

Futbola gönül vermiş, tenis tutkunu, sporun her türlüsünü seven birisiyim. Futboltr'de kendimi ifade etme özgürlüğüne sahip olduğu için mutluyum. En büyük hayalim futboldan ziyade Tenis alanında harika bir platformda editörlük yapmak.

Mutlaka bakın

Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş Bahis Tahmini (2) 27.04.2024

Trendyol Türkiye Süper Lig’inin 34. Haftasında, derbi mücadelesinde Fenerbahçe evinde, Beşiktaş’ı konuk edecek. Ülker Stadyumu’nda …

Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş İddaa Tahmini (2) 27.04.2024

27 Nisan Cumartesi akşamı, iki yakayı birleştiren dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir