Yenilikler
Anasayfa / Adana Demirspor / Adana Demirspor Giresunspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 18 Mart 2017

Adana Demirspor Giresunspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 18 Mart 2017

Haftasonu referandum dolayısıyla Türkiye’de ligler oynanmadı. TFF 1. lig, verilen aranın ardından Salı günü yeniden mesaiye başlıyor. Haftaiçi iddaa programında birçok TFF 1. lig maçı olacak. Bunlardan bir tanesi de Adana Demirspor ile Giresunspor arasında. Adana Demirspor‘un Giresunspor ile Salı günü oynayacağı maçın başlama saati 17:30. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan maçı Emre Malok yönetecek. İddaa kodu 405 olan maçın oranları ise 2.05, 3.00 ve 2.60 şeklinde verildiğini görüyoruz. Bu maçı televizyondan takip etmek isteyenler Trt Avaz kanalını izleyebilir.

Engin İpekoğlu yönetimindeki Adana Demirspor ile Yücel İldiz’in takımı Giresunspor kozlarını ligin ilk yarısında Giresun’un sahasında paylaştı. O maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Giresun temsilcisinin o maçta 10 kişi kaldığını belirtmeliyiz. Adana Demirspor son 4 maçta da Giresunspor’u yenemedi. Aralarındaki son 5 maçın 4 tanesi 2.5 ALT şeklinde sonuçlandı.

Adana Demirspor takımı TFF 1. ligde, 27 haftanın sonunda 34 puanla 10. basamağa yerleşti. 6. sıradaki Göztepe ile arasında 9 puanlık bir fark var. Dolayısıyla kalan 7 haftada bu 9 puanlık farkı eritmesi pek kolay görünmüyor. Üstelik onlarla beraber o noktayı hedefleyen Boluspor, Balıkesir ve Altınordu gibi takımlar da var. Adana Demir ligin ikinci yarısında biraz kıpırdandı ve küme düşme hattından uzaklaştı. Bu performansı ilk yarıdan gösterebilseydi, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi onları yine yukarılarda görebilirdik. Adana Demirspor takımı son hafta Eskişehirspor’u deplasmanda 4-2 yenmişti. Bu flaş skorla beraber Mustafa Denizli’ye takımının başında ilk yenilgisini tattırmış oldular.

Adana Demirspor’un maçlarında son 3 haftada çıkan toplam gol sayısı 18. Daha önceki kısır maçlarının aksine bu son 3 maç, gol sayılarını arttırmış oldu. Adana Demirspor zor kazanan, ama aynı zamanda da zor kaybeden bir takım durumunda. Bu sene tam 13 defa berabere kaldılar.  Giresunspor seneler sonra yeniden Süper Lig’e çıkmak için oldukça coşkulu ve heyecanlı bir sezon geçiriyor. 12 kez kazanıp 7 kez de berabere kalan Giresun, toplamda 43 puan topladı. Ligin az gol yiyen takımlarından olan Giresunspor, son hafta Bandırmaspor’u iç sahada 1-0 ile geçti. Son 3 iç saha maçından galibiyeten çıkaramayan Adana Demirspor’un kötü bir deplasman takımı olan Giresun’u yenmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1 / 2.05

Bets10 Oranı: MS 1 / 2.45   

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir