Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Can Şentürk’ten Günün İddaa Kuponu (26 Mart 2017)

Can Şentürk’ten Günün İddaa Kuponu (26 Mart 2017)

US Latina – Pro Vecelli : 2.5 Alt / 1.40 (iddaa) – 1.50 (bets10)

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki ekip karşı karşıya geliyor. Böylesine önemli bir mücadele olması da kemerleri daha sıkı bağlayacaklarının bir göstergesi gibi. US Latina evinde en az puan toplayan ikinci takım. Aynı zamanda kendi sahasında en fazla beraberlik alan ekip kendileri. Oynadıkları 15 maçta galibiyet ve mağlubiyet rakamları 3 iken, tam 9 maçtan eşitlikle ayrılmışlar. Attıkları gol sayısı 13 iken, kalelerinde 11 gol görmüş durumdalar. Konuk Pro Vercelli ise deplasmanlarda şimdiye dek 2 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetlik bir karneye sahip. Bu iki galibiyeti de son 3 maçta aldıklarını belirtirsek form durumlarını daha net anlayabiliriz. Onlar dış sahada 12 gol atarken, kalelerinde 21 gol görmüş durumdalar. Bu maç ikisi için de ölüm kalım maçı ve kesinlikle birbirlerini tartarak oynayacaklardır. Ben 3 gol izleyeceğimizi sanmıyorum.

Reus Deportiu – UCAM Murcia : 2.5 Alt / 1.45 (iddaa) – 1.39 (bets10)

Ev sahibi Reus Deportiu ligin 10. sırasında yer almakta. 30 maç oynayıp bunlardan 9 tanesi kazanıp, 9 tanesini kaybederken, 12 maçta sahadan eşitlikle ayrıldılar. Attıkları gol sayısı 24, yedikleri ise 23 olarak gözüküyor. Ligin iç sahada en az puan toplayan takımı kendileri ve bu çok ilginç bir durum. 15 maçta 4’er galibiyet ve mağlubiyet yaşarken, 7 de beraberlik almışlar. Bu maçlarda 13 gol atıp, 13 de gol yemiş durumdalar. Şuanda 39 puanları bulunuyor ve yükselme play-off’u oynayacak en alt sıradaki takım 44 puanda. Yani kalan 14 haftada özellikle evlerinde başarıyı biraz daha arttırabilirseler, üst lige çıkma şansını yakalamaları işten bile değil. Konuk UCAM Murcia ise rakibinden 3 puan ve 4 sıra geride, 14. sırada yer alıyor. Onların 30 maçında 8 galibiyetleri, 12 beraberlikleri ve 10 da mağlubiyetleri var. Attıkları gol sayısı 34 iken, kalelerinde 39 gol görmüşler. Deplasman formlarına baktığımızda, hiç de fena sayılmayan bir performansa şahit oluyoruz. Yaptıkları 14 dış saha maçından 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet almışlar. Her ne kadar az kazansa da, zor kaybetmeleri oldukça dikkat çekici. Aynı zamanda, son 5 dış saha maçında kaybetmeyip, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldıklarını söyleyelim. Burada rakip ağlara 15 gol ulaştırırken, 2o gol yemişler. Klasik, az skorlu bir İspanya 2. lig maçı bizleri bekliyor.

Romanya – Danimarka : KG VAR / 1.70 (iddaa) – 1.96 (bets10)

Romanya‘nın başında çok yakından tanıdığımız Christoph Daum var. Grupta oynadıkları 4 maçtan 2 maçtan beraberlik çıkartırlarken, 1 galibiyetleri, 1 de mağlubiyetleri var. Attıkları gol sayısı 6 iken, kalelerinde 4 gol görmüşler. İç sahada 2 maç yapıp galibiyet göremezken, yalnızca 1 gol atıp, 4 gol yemişler ve karneleri burada biraz zayıf. Evlerinde oynadıkları iki mücadelede de oldukça ciddiydi ve Karadağ ile berabere kalıp, Polonya’ya da yenilerek, böylesine her şeyin olabileceği bir grupta çok ciddi avantaj kaybettiklerini söyleyebiliriz. Danimarka ise oynadığı 4 maçta aldığı 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle rakibinin 1 puan üstünde yer almakta. Bu maçlarda 7 gol atıp, kalelerinde 5 gol gördüler. Evlerinde 3 maç yaptılar, 2’sini kazandılar. Deplasmanda oynadıkları tek maçtan 3-2’lik skorla mağlup ayrıldılar. Rakip zorlu Polonya’ydı ve ellerinden gelenin fazlasını bile yaptıklarını söylemeliyiz. Elemelerin en zorlu grubu ve takımlar birbirleriyle çok denk. Bu maçta da kıyasıya bir mücadele yaşanacağını ön görüyorum. İki ekibin de gol ve gollere rahatça ulaşacağı güzel bir maç bizleri bekliyor.

Colon – Lanus : 2.5 Alt / 1.40 (iddaa) – 1.53 (bets10)

Colon ligin 10. sırasında yer alıyor. Şimdiye kadar 7 galibiyet, 6 mağlubiyet alırken, yalnızca 3 maçta beraberlik yaşamışlar. İç sahada ise oldukça başarısız gittiklerini söyleyebiliriz. Burada oynadıkları son 3 maçta galibiyet alamazken, 2 maçı kaybettiler. İç sahada 7 maç yaptılar ve 5 gol atıp, kalelerinde 6 gol gördüler. Lanus ise rakibinden 2 puan fazlası ile 7. sıranın sahibi. Oynadıkları 16 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet almış durumdalar. Dış sahadaki durumları da oldukça tatminkar. 3 galibiyetleri, 2 beraberlikleri, 2 de mağlubiyetleri yaşamışlar. Attıkları ve yedikleri gol sayısı 8 rakamında eşit durumda. Arjantin ligi genel olarak fazla skor izleyemediğimiz bir turnuva. İki ekip de bu istatistiğe gayet yakın olunca, bize Alt oynamak düşüyor.

Toplam oran:  4.83 (iddaa) – 6.25 (Bets10 )

 

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Can Şentürk

Merhabalar. 1989 yılında Bursa'da dünyaya geldim. İlköğretim ve lise eğitimimi Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimimi de Antalya Akdeniz Üniversitesinde tamamladım. Spora olan ilgim çocukluğumdan beri devam etmekte. Ortaokul zamanlarımda basketbol oynamaktaydım. Bursa il birinciliğine sahip takımımızın,30 dakika süre alan afacan 1 numarasıydım. Futbolda ise babamın da üstün ilgisinden dolayı yaklaşık 7 yaşımdan beri çeşit çeşit dijital platform üyelikleriyle sıkı bir izleyiciyim. Neredeyse Avrupa'nın üst düzey bütün liglerini keyifle takip ediyorum. Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmayı diler, saygılarımı sunarım.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir