Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Lorient Paris Saint Germain Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 12 Mart 2017

Lorient Paris Saint Germain Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 12 Mart 2017

 

 

 

 

 

 

 

Şampiyonlar Ligi’nde inanılmaz bir iş başarıp evinde konuk ettiği Barcelona’yı 4-0 ile ezip geçen Paris Saint Germain turun kapısını çoktan aralamış diye konuşurken, İspanya’da tam bir hezimete uğradı. Şampiyonlar Ligi’nde son zamanlarda izlediğim en keyifli karşılaşmalardı gerçekten. Böylelikle Avrupa macerasına son verilen Paris Saint Germain artık lige bomba gibi geri dönecektir diye düşünüyorum. Bu hafta da lig sonuncusu Lorient’e konuk oluyorlar. Lorient ile PSG arasında oynanacak ve Fransa Ligue 1 in 29. hafta kapanış karşılaşması olacak maçın başlama saati 23.00. Karşılaşma bizlere beın sports ekranlarından ulaşacak. Aynı zamanda müsabakanın iddaa kodu 150 ve iddaa oranlarında ise Lorient galibiyetine 9.00 oran, beraberliğe 4.75 oran, PSG galibiyetine ise 1.15 oran verilmiş durumda.

Lorient Fransa Ligue 1 de mücadele ediyor ancak seneye büyük ihtimalle Lig 2 de göreceğiz. Son sırada yer alan Lorient’in puanı 22. İçeride oynadıkları karşılaşmalara baktığımızda 14 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 de mağlubiyetleri bulunuyor. Ayrıca içeride oynadıkları maçlarda 16 gol bulurken, 24 gol yediler.

Paris Saint Germain ise çok büyük bir hayal kırıklığı ile döndü Fransa’ya. 4-0 lık galibiyetin ardından herkes ayakta alkışlıyorken, İspanya’da yaşanan hezimet çok büyük bir üzüntü yaratmış durumda. Ancak lige geri dönüş yapmak zorundalar. Deplasmanda 5 maçtır kazanıyorlar. Ayrıca 10 maçtır da deplasmanda yenilmediler. Dışarıda oynadıkları 14 maçta rakip kalelere 28 gol atarken, kendi kalelerinde 14 gol gördüler.

Lorient tarafında sakat futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. Cabot, Barthelme, Mvuemba, Mesloub ve Paye sakatlıktan ötürü oynamayacak futbolcular. Majeed Waris ise kart cezalısı. PSG cephesinde ise Thiago Motta’nın durumu belirsizliğinin korurken, Marco Veratti kart cezası nedeniyle oynayamayacak olan isim.

Zor bir deplasman olmasa da yorgun olacak Paris Saint Germain. Ancak bu Barca karşısında alınan hezimetin onları hırslandıracağını ve patlama yapacaklarını düşünüyorum. Farklı bir PSG galibiyeti öneriyorum. Bol şanslar dilerim.

Handikaplı PSG Galibiyeti İddaa Oranı : 1.65

Handikaplı Bets10 Galibiyeti İddaa Oranı : 1.87

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir