Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Empoli Juventus İddaa Tahmini 22.05.2023

Empoli Juventus İddaa Tahmini 22.05.2023

Empoli sahasında Juventus‘u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 36. hafta heyecanı yaşanırken, 22 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21.45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.70, Juventus galibiyetine ise 1.72 olarak belirlenmiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 olarak verilmiş.

Empoli Rahat Nefes Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran Empoli bitime 3 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a çıkardı ve ligde kalmayı garanti altına aldı. İç sahada Bologna ve Salernitana’ya karşı üst üste galibiyetler almayı başaran ev sahibi, konuk olduğu Sampdoria deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Paolo Zanetti ve öğrencileri, 3 haftadır skor üretmeyi başarırken, kalesini ise gole kapatamadı. 35 haftayı 9 galibiyet, 12 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakırken, 39 puanla kendisine 14. sırada yer buldu. Ev sahibi kalesinde 45 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 32 gol göndermeyi başardı. Sahasında Juventus’u konuk edecek olan Empoli, sezonun ilk yarısında konuk olduğu Juventus deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Ev sahibinde karşılaşma öncesi Razvan Marin ve Koni De Winter’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus Rotasını Lige Çevirdi

İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmeyi başaran Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise final kapısından döndü. Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan JUVE, silinen 15 puanının geri verilmesiyle birlikte yeniden Şampiyonlar Ligi potasının içerisine girmeyi başarırken, 69 puanla kendisine 2. sırada yer buldu. Ligde üst üste Lecce, Atalanta ve Cremonese karşısında galibiyetler almayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Sevilla engeline takıldı. İlk maç İtalya’da 1-1’lik beraberlikle sona ererken, deplasmanda rövanşı kaybeden Juventus, rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çevirdi. Bitime 3 hafta kala 2. sıradaki yerini korumak isteyen Siyah Beyazlılar, bu hafta Empoli deplasmanında 3 puan arayacak. Konuk ekipte Danilo Luiz ve Juan Cuadrado kart cezalısı. Nicolo Fagioli, Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci ve Paul Pogba’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Avrupa Ligi’nde final kapısından dönen Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır üst üste galibiyetler aldı. Yeniden lige odaklanan ve 2. sırada yer alan Juventus, galibiyetlerine Empoli deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli haftaya aldığı sürpriz galibiyetle damga vurdu. Ev sahibi Avrupa’dan moralsiz dönen Juventus karşısında 4 golle galip gelirken, güçlü rakibine ise sadece 1 gol şansı verdi.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (3) 26.05.2024

26 Mayıs Pazar akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin son hafta mücadelelerini, kupon …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (2) 26.05.2024

Günün maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. Club Brugge …