Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 08.05.2023

Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 08.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de lider konumda yer alan Galatasaray evinde, Başakşehir’i konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.48, beraberlik 4.91, Başakşehir kazanır ise 7.18 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile 2.5 gol üstü seçeneğine 10.00 oran veriliyor.

Galatasaray’da Puan Kayıpları

Galatasaray, Süper Lig’de son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşadı. 2 hafta önce Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta ise Vodafone Park’da konuk olduğu Beşiktaş karşısında 3-1 kaybetti. Derbiden puansız ayrılan Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor ama en yakın takipçisi Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkı da 3’e indi. Son dönemde oyun anlamında da reaksiyon gösteremeyen bir Galatasaray var. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek olan Galatasaray’ın mutlak kazanması gereken bir maç. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Başakşehir Sürpriz Peşinde

Başakşehir, Türkiye Kupası’nda hafta içi yorucu bir maç oynadı. Yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Başakşehir, 10 kişi kaldığı maçta rakibini 1-0 mağlup ederek avantajı eline geçirdi. Neredeyse ikinci 55 dakikalık dilimi 1 kişi eksik oynadılar. Süper Lig’de ise son 2 maçtan 6 puan çıkartan Emre Belözoğlu’nun ekibinde moraller yerinde. Giresunspor galibiyetinin ardından geçen hafta Hatayspor karşısında hükmen 3-0 galip gelen Başakşehir, Süper Lig’de 5. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Başakşehir 7-0 kaybetmişti. Türkiye Kupası’nda ise bu sahada oynanan maçı Başakşehir 3-2 kazanarak turu geçmişti. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de geçen hafta sonu derbide mağlup olmuştu. 1-0 öne geçtikleri maçta Beşiktaş’a 3-1 kaybettiler. Son 2 maçta da galibiyet alamayan Galatasaray, liderliğini koruyor ama 2. Sıradaki Fenerbahçe ile puan farkı 3’e inmiş durumda. Başakşehir ise Süper Lig’de son 2 maçını da kazandı. Giresunspor galibiyetinin ardından Hatayspor karşısında da hükmen 3-0 kazandılar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray deplasmanda 7-0 kazanmıştı. Türkiye Kupası’nda oynanan maçta ise 5 gol çıktı. Yine gollü bir karşılaşma bekliyorum. En az 3 gol atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray tek golle kazandı. Icardi’nin penaltı golüyle 3 puanı alan Galatasaray, 2. sıradaki Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkarttı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …