Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Rennes Lens İddaa Tahmini 01.04.2023

Rennes Lens İddaa Tahmini 01.04.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 1 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Lens karşı karşıya gelecek.

intobet, Rennes galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 olarak verilmiş.

Rennes Lideri Mağlup Etti

Rennes harika bir galibiyetle milli araya girdi. Fransa Ligue 1’in 28. haftasında PSG deplasmanına konuk olan Bruno Genesio’nun öğrencileri, lideri Toko Ekambi ve Arnaud Muinga’nın golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Rakibine şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurmayı başaran Rennes cephesinde, teknik adam Genesio bu galibiyetle güven tazeledi. UEFA Avrupa Ligi hayallerine veda etmesinin ardından, Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya’ya iç sahada mağlup olurken, Auxerre deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. Üst üste yaşanan kayıplarla düşüşe geçen ev sahibi, PSG galibiyetiyle yeniden yükselişe geçti. Bitime 10 hafta kala 50 puanla 5. sırada yer alan Rennes, liderin 16 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonlar Ligi hayallerine devam eden ev sahibi, milli ara dönüşünde Lens’i sahasında konuk edecek. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Lens karşısına sezonun ilk yarısı deplasmanda çıkan Rennes, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Ev sahibi bu kez Lens karşısında kazanmak istiyor. Ev sahibinde bu hafta Martin Terrier’in sakatlığı devam ediyor.

Lens 5 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde 28. haftayı galibiyetle kapatan bir diğer takım ise Lens oldu. Sahasında düşme hattındaki Angers’i konuk eden Franck Haise’nin öğrencileri, Seko Fofana’nın tek, Lois Openda’nın ise 2 golüyle, 3-0’lık galibiyete uzandı. Yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başaran Lens, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik almayı başarırken, lider ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi. İlk haftalardan itibaren zirve yarışını bırakmayan Lens, rüya gibi bir sezon yaşıyor. Sadece 3 mağlubiyet yaşayan Lens, bitime 10 hafta kalırken, ligin en az maç kaybeden takımı. Kalesinde 21 gole izin veren konuk ekip, rakip filelere ise 53 gol göndermeyi başardı. Şampiyonluk umutlarını koruyan Lens, bu hafta Rennes deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Şampiyonluk yolunda galibiyete ihtiyaçları var. Lens cephesinde karşılaşma öncesi Jimmy Cabot’un sakatlığı devam ediyor.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, zirve takibini bırakmayan Rennes ile Lens kozlarını paylaşacak. Zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen iki takımında, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini ve devre arasına eşitlikle girileceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.91

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens takibine ilk yarıda üstünlük kurmayı başarırken, Lois Openda’nın golüyle devre arasına önde giren konuk ekip, ikinci yarıda skoru korumayı başardı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …